MariaOrfa35
Member
Γυρισαμε πριν 2 εβδομάδες απο Κουβα κ δε μπορώ να το ξεπεράσω. ..θα επιστρεψουμε σίγουρα! !!
κι εγω μετραω τις μερες, εχω και μια εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας που κανει αντιστροφη μετρηση αν και η αντιστροφη μετρηση που κανω εγω εχει μονο τις εργασιμες μερε!ελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...
Η αδερφούλα επιστρέφει αυριο??της εχω δώσει ραντεβού να με κατατοπίσει λίγο..
Εμείς αναχωρούμε για κούβα πρώτη του μήνα μετράω μέρες 26και σημερα...ούτε φαντάρος να μουνα!!!!
Αχ!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... η αδερφούλα έρχεται σήμερα βράδυ, θα πάω να την παραλάβω... οπότε από αύριο θα είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις...ελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...
Εμείς αναχωρούμε για κούβα πρώτη του μήνα μετράω μέρες 26και σημερα...ούτε φαντάρος να μουνα!!!!
τέλεια αυριο απογευματάκι αναμένω νέα..εννοείται όμως ότι και η ιστορία σου μας έχει βοηθήσει απιστευτα. ευχομαι να την ολοκληρώσεις πριν φύγουμε!!!Αχ!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια... η αδερφούλα έρχεται σήμερα βράδυ, θα πάω να την παραλάβω... οπότε από αύριο θα είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις...
Επέστρεψα επέστρεψα!! Αλλά τί θα λέγατε να με πάρετε κ εμένα μαζί σας τώρα που φεύγετε;; Έχει μόλις 2 ώρες που μπήκα σπίτι και ήδη θέλω να ξαναγυρίσω πίσω...ελα FENAKI1981 φανταστική περιγραφή..περίμενα την ιστορία σου πως και πως...