Sophia_Klg_1990
Member
Τόσο χάλια;
Το λέει γιατί είναι ξημερώματα το δρομολόγιο για Κουφονήσια, για κανέναν άλλο λόγο. Αλλά αν δεν δεις ανατολή του ήλιου στο κατάστρωμα του ιστορικού Σκοπελίτη, δεν έχεις δει τίποταΟπως σου 'ρθε η ιδέα για τον Σκοπελίτη να σου φύγει, πάραυτα!
Ο Σκοπελίτης κάνει το κυκλικό δρομολόγιο:Ο Σκοπελίτης πάει Αμοργό ή μόνο Κουφονήσια; Κοιτάζω τα δρομολόγια πλοίων και είναι ο,τι να 'ναι. Φθάνουν στο νησί μέσα στη μαύρη νύχτα. Βολικότατο!!
Ειχα κάνει το ίδιο ταξίδι πέρυσι. Σου προτείνω τεσσερα βράδια Αμοργό 2 κουφονήσια, εαν υποθέσουμε οτι εχεις 6 βραδια στην διαθεσή σου.Με τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει νομίζω θα αφιερώσω 4 μέρες στην Αμοργό με ενοικίαση γουρούνας για μετακίνηση ( ελπίζω να βρούμε κάποια οικονομική γιατί ως φοιτήτρια τα οικονομικά μου είναι περιορισμένα).. Προτιμώ να μείνω στη Χώρα.. Από εκεί και πέρα 2-3 μέρες θα αφιερώσω στα Κουφονησια.. Τι μου προτείνεις "Σκοπελίτη" ή το high speed;.. Μήπως έχεις υπόψη κάποιο ξενώνα/ξενοδοχείο/δωμάτιο στην Αμοργό; Ευχαριστώ για την όλη βοήθεια!!!!!