Νομίζω για Μπατουμι 3 μέρες είναι πολλές. Κάποτε που είχα πάει έλεγα τι πόλη είναι αυτή. Όλες τις ημέρες έβρεχε.Καλησπερα, μεσα νοεμβριου θα βρισκομαι 2 μερες Κουταισι + 3 μερες Μπατουμι. Ψαχνω πληροφοριες για το που να φαω καλο και οικονομικο φαγητο κυριως, αλλα και οτιδηποτε αλλο μπορειτε να μοιραστειτε
Κάτι από το ίντερνετ.
(Ακόμη και το καλοκαίρι βρέχει συχνά, αλλά ο καιρός μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα - κυριολεκτικά σε μια ώρα. Για παράδειγμα, μια τροπική νεροποντή δίνει τη θέση της στην ηλιοφάνεια μετά από 15 λεπτά. Όταν βρέχει στο Μπατούμι, στο γειτονικό Κομπουλέτι ή Σεκβετίλι δεν βρέχει . Για αυτό συχνά πήγαινα 30-40 χιλιόμετρα μακριά από το Μπατουμι.
Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη περίοδος για διακοπές στο Μπατούμι είναι ο Σεπτέμβριος και το πρώτο μισό του Οκτωβρίου. Έχει ακόμα ζέστη +24...26 °C , η θερμοκρασία του νερού στη θάλασσα είναι +24 °C, αλλά υπάρχουν σημαντικά λιγότεροι τουρίστες. Οι τιμές στα ξενοδοχεία πέφτουν και υπάρχουν πολλά φθηνά λαχανικά και φρούτα στις αγορές.
Από τα τέλη Οκτωβρίου βρέχει όλο και πιο συχνά. Τον Νοέμβριο, ο αριθμός των ηλιόλουστων ημερών μειώνεται κατά ένα τρίτο: κατά μέσο όρο, υπάρχουν 22 καθαρές ημέρες τον Οκτώβριο και 17 τον Νοέμβριο. Ο λιγότερο ευνοϊκός καιρός στο Μπατούμι είναι τον χειμώνα: φυσούν ισχυροί άνεμοι, οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι περίπου +10 ° Γ, και υπάρχουν επίμονες βροχές. Ο καιρός αρχίζει να βελτιώνεται τον Μάρτιο, αλλά γίνεται πραγματικά άνοιξη τον Απρίλιο: η βροχόπτωση πέφτει 2,5 φορές λιγότερο από ό,τι τον Μάρτιο).
Έχω κάνει απλώς αντιγραφή.
Last edited: