3 Φεβρουαρίου 2012 #13 zmaria Member Μηνύματα 1.335 Likes 1.202 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη (αμήν) Ταξίδι-Όνειρο Κούβα,Περού,Ν.Αφρική Και γρήγορος! Def εκτύπωσα την ιστορία τελικά χωρίς φώτο (μέχρι να το δεις) και μου συνέβη το εξής. Η τελευταία πρόταση κειμένου στην κάθε σελίδα απλά δεν εκτυπώθηκε! Καλό? Any idea??
Και γρήγορος! Def εκτύπωσα την ιστορία τελικά χωρίς φώτο (μέχρι να το δεις) και μου συνέβη το εξής. Η τελευταία πρόταση κειμένου στην κάθε σελίδα απλά δεν εκτυπώθηκε! Καλό? Any idea??
3 Φεβρουαρίου 2012 #14 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Έλα έλα δε θέλω γκρίνιες!! Αυτό με την τελευταία πρόταση ακούγεται κουφό, θα δοκιμάσω να τυπώσω κι'εγώ και θα σου πω.
Έλα έλα δε θέλω γκρίνιες!! Αυτό με την τελευταία πρόταση ακούγεται κουφό, θα δοκιμάσω να τυπώσω κι'εγώ και θα σου πω.
3 Φεβρουαρίου 2012 #15 zmaria Member Μηνύματα 1.335 Likes 1.202 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη (αμήν) Ταξίδι-Όνειρο Κούβα,Περού,Ν.Αφρική Defkalion said: Αυτό με την τελευταία πρόταση ακούγεται κουφό, θα δοκιμάσω να τυπώσω κι'εγώ και θα σου πω. κλικ για όλη την παράθεση... Kαι είναι όντως αλλά αλήθεια, συνέβη.. Και δεν σου μιλάω για εκτύπωση μόνο 5 πχ σελιδών ιστορίας... Πακέτο έφαγα.
Defkalion said: Αυτό με την τελευταία πρόταση ακούγεται κουφό, θα δοκιμάσω να τυπώσω κι'εγώ και θα σου πω. κλικ για όλη την παράθεση... Kαι είναι όντως αλλά αλήθεια, συνέβη.. Και δεν σου μιλάω για εκτύπωση μόνο 5 πχ σελιδών ιστορίας... Πακέτο έφαγα.
4 Φεβρουαρίου 2012 #16 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Εεεε, δεν είδα κάτι περίεργο στην εκτύπωση, μήπως είναι τα settings του εκτυπωτή;