• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κουμπάκια "Απάντηση" και "Απάντηση με παράθεση"

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Παρατήρησα πως στις περισσότερες κατηγορίες θεμάτων τα κουμπάκια που πατάς για να απαντήσεις είναι ελαφρώς λάθος. Στο κουμπάκι που βρίσκεται σε κάθε ποστ που θα έπρεπε να λέει "Απάντηση με παράθεση" λέει απλώς "Απάντηση", ίδιο με αυτό κάτω κάτω που απαντάς χωρίς παράθεση.
Αντίθετα στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες είναι αντίστροφα. Όλα τα κουμπάκια λένε "Απάντηση με παράθεση" ακόμα και αυτό τις απλής απάντησης.

Όχι ότι είναι κάτι το σημαντικό αλλά αν είναι εύκολο ας διορθωθεί. ;)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το παρατηρώ κι εγώ πολλές φορές Mpiftex και μπερδεύομαι! Ειδικά κάτι στιγμές που κάνω 10 πράγματα μαζί συγχρόνως στη δουλειά, παθαίνω μια σύγχυση ότι...ποιος ξέρει τι γράφω και που! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Καλή παρατήρηση mpiftex.

Και εγώ το είχα δει αυτό αλλά νόμιζα ότι έφαγε κάποιο "σκάλωμα" το pcάκι μου!

Καλό πάντως είναι να διορθωθεί αυτό :cool:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχετε δίκιο. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε πριν με ρουφήξει ο ειρηνικός ωκεανός. :)

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
να ρωτησω κατι?
θελω να απαντησω σε καποιον αλλα οταν παταω παραθεση και σβηνω καποια γιατι θελω να απαντησω η να σχολιασω μια φραση δεν μου βγαινει με το μπλε πλαισιο, δεν ξερω αν το καταλαβατε ετσι πως το λεω...

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Όταν κάνεις απάντηση με παράθεση, το κείμενο έχει στην αρχή μία ένδειξη έναρξης της παράθεσης της μορφής αυτής :
name;number said:
και στο τέλος μία ένδειξη τέλους της παράθεσης της μορφής αυτής :
[/ quote]
Όταν λοιπόν σβύνεις ένα μέρος του κειμένου της παράθεσης τα παραπάνω δεν πρέπει να σβυστούν.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Όταν κάνεις απάντηση με παράθεση, το κείμενο έχει στην αρχή μία ένδειξη έναρξης της παράθεσης της μορφής αυτής :
Όταν λοιπόν σβύνεις ένα μέρος του κειμένου της παράθεσης τα παραπάνω δεν πρέπει να σβυστούν.

ευχαριστωωωω...

δοκιμη για να δω αν το κανω σωστα...:haha::haha:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
κι αν θέλω σε ενα τοπικ να γράψω την απάντησή μου αλλά να κάνω quote σε παραπάνω από ένα ποστ των προηγούμενων συνομιλητών μου , πώς το κάνω?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μαζεύεις με copy-paste όλα τα quotes στο notepad και αντιγράφεις όλο το κείμενο στην απάντησή σου ή πατάς το κουμπί Πολλαπλή στα ποστς που θες και μετά Παράθεση.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
κι αν θέλω σε ενα τοπικ να γράψω την απάντησή μου αλλά να κάνω quote σε παραπάνω από ένα ποστ των προηγούμενων συνομιλητών μου , πώς το κάνω?

Πατάς το κουμπί "πολλαπλή" σε όλα τα post που θες να παραθέσεις και μετά πατάς "απάντηση" στο τέλος όλων των posts!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οταν θελετε να απαντησετε σε μενα πατηστε πρωτα το κουμπακι "Ευχαριστω" και μετα το "Παραθεση", αλλιως δεν πιανει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom