• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Καλησπέρα παιδιά. Όπως έγραψα και ποιό πάνω, έχω αγοράσει το MIOMOOV500 GREECE.
Θα ταξιδεψω σύντομα Ν.Ιταλία. Επειδή είμαι άσχετος με την διαδικασία , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ξεκλειδώσω την συσκευή και να περάσω χάρτες Ευρώπης. (Έχω χάσει τις τελευταίες μέρες και τον miogps ) Βοήθεια !!!!:(:(:(
Υ.Γ. Miranta αν δεν κάνω λάθος αγόρασες το ίδιο μοντέλο. Τί έκανες εσύ με τους χάρτες;
πήγες Ιταλία;
Φίλε pap65 συγνώμη που δεν σου απάντησα έγκαιρα αλλά απλά ήμουν στη Σάμο χωρίς πρόσβαση στο internet Ελπίζω να σε βοήθησε ο φίλος μας ο mio και 'ολα να πήγαν καλά στο ταξίδι σου στην Ιταλία όπως και στο δικό μου ...Το μηχάνημα είναι πολύ καλό και εύχρηστο οπως εχεις ήδη καταλάβει !Καλά μας ταξίδια

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Έχω βγει από το Λονδίνο και τότε θυμούνται να βγάλουν τα καμάρια που ταξίδευα μαζί, το gps. Υπήρχε όμως λόγος. Είχαν φορτωμένο το voice file που σας επισυνάπτω! Πως δε τράκαρα από τα γέλια... (αν δεν γίνεται extract, αλλάξτε extension σε .rar)

Attachments

leon00

Member
Έχω βγει από το Λονδίνο και τότε θυμούνται να βγάλουν τα καμάρια που ταξίδευα μαζί, το gps. Υπήρχε όμως λόγος. Είχαν φορτωμένο το voice file που σας επισυνάπτω! Πως δε τράκαρα από τα γέλια... (αν δεν γίνεται extract, αλλάξτε extension σε .rar)
και ο βαγγελης ειναι ωραιος και η σαπφω επισης
για οποιον θελει τη φωνη εδω
http://gpspocketpc.gr/Downloads/Destinator7/Dest7Sapfo.sounds.by.Geok.rar
υπαρχουν μεσα οδηγιες

πηγη GPS Pocket PC

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
mio c210

Καλησπέρα. Η ερώτηση αφορά κυρίως στον Mio gps, αλλα και οποιος άλλος γνωρίζει, είναι καλοδεχούμενες οι απαντήσεις σας. :)
Όπως γράφω και στον τίτλο, έχω στην κατοχή μου ένα Mio c210, το ειχα αγορασει πριν λιγα χρόνια σαν εργαλείο της τότε εργασίας μου, και με εξυπηρέτησε αρκετα όποτε το χρειάστηκα εντός Αττικής. Τέλος Δεκέμβρη θα ταξιδέψω στην Βαυβαρία, και σκεφτομουν οτι θα είναι πολυ χρήσιμο (για να μην πω απαραιτητο) να έχω μαζί μου το μηχάνημα καθώς σκεφτομαστε να αλητέψουμε αρκετά εκτός Μονάχου.Το θέμα είναι ομως ότι δεν γνωρίζω πως να φορτώσω τους χάρτες της Γερμανίας στο gps μου, καθώς δεν τα πάω και ιδιαιτερα καλά με την τεχνολογία.
Και στο σημείο αυτό χρειάζομαι την βοηθεια σας παρακαλώ :roll:

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
-σου προτεινω εγω ενα καινουργιο στα 100 ευρω και μπαινουμε σε δοκιμασμενες λυσεις;)
μιας και το χεις έτοιμο δεν το προτείνεις και σε εμάς αυτο με τα 100 ευρώ:D:haha:

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
τοψαξα...αυτο που ζητησες.
παραμετροι προβληματος
-πολυ παλιο μηχανημα
-δε το εχω πιασει ποτε στα χερια μου αρα βασιζομαστε σε οτι καταθετουν στα διαφορα forums
-δηλωνεις οτι δεν εχεις ευχερεια με τη τεχνολογια
επιλογες
-σου δινω εγω ενα crack που το περνας σε μια sd,μπουταρεις τη συσκευη και...
1.αρχιζεις τα ευχαριστω(πιθανοτητα 60%)
2.αρχιζεις τα ...ρε χασαπη(πιθανοτητα 40%)
-σου προτεινω εγω ενα καινουργιο στα 100 ευρω και μπαινουμε σε δοκιμασμενες λυσεις;)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως (λέμε τώρα...) αποφάσισα να αποφύγω εαν γίνεται τη δαπάνη για νέο gps. Επιλέγω το πρώτο λοιπόν. Κι ο Θεός των gps ας βάλει το χέρι του !:p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι και cd αγόρασα και φανάρι πέρασα αλλά δεν είμαι περήφανη και βγαίνω και το διαλαλώ (βλέπε μαγκιά).
Όσο για το unlocking της συσκευής, ποιος ο λόγος να γίνει άν όχι για να δεχτεί παράνομο λογισμικό; Μήπως χάνεται και η εγγύηση;
Δεν έρχεσαι να νου κάνεις και ένα unlock και στην πόρτα του γείτονα;
Μήπως θα μου κάνεις παρέα στο τμήμα;
Αν έχετε κάποια παρατήρηση σε σχέση με οτιδήποτε γίνεται στο φόρουμ, παρακαλώ να κάνετε αναφορά και όχι να ξεκινάτε διάλογο μέσα στο τόπικ, αφού οδηγούμαστε σε κουβέντα άσχετη με το θέμα μας. Αν έχετε παρακολουθήσει το φόρουμ θα έχετε εικόνα ότι ουδέποτε επιτρέπουμε οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομα λογισμικά ή οτιδήποτε τέτοιο.

Ευχαριστώ.

kilkisi

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Τουρκία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωστε το λάθος είναι ότι έκανα την υπόδειξη ή οτι διαλαλώ ότι ξεκλειδώνω συσκευές;
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν την οικογένειά τους πουλώντας νόμιμα προγράμματα και συσκευές.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις τι έγραψα.

Παρακαλώ μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση μόνο on topic από δω και πέρα. Τα άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται. Ο αρμόδιος moderator θα δει αν υπάρχει κάτι μεμπτό και ανάλογα θα πράξει, όπως πάντα.

ΥΓ. Και παρεπιπτόντως, ένας από τους ανθρώπους που αναφέρεις και μάλιστα του χώρου είμαι κι'εγώ. Γι'αυτό τα κυρήγματα παρακαλώ κρατήσέ τα για τον εαυτό σου.

Nefeli_

Member
Ταξίδι-Όνειρο
.....θα το σκεφτώ!!!
Γεια σας κι εδώ.
Έχουμε ένα dastinator mls Pro 4810A με χάρτες Ελλαδας και Κύπρου.
Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω χάρτες Αμερικής free ή έστω και με πληρωμή.
Ευχαριστώωω....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills