αφου βιαστηκες να απαντησεις θα σου πω οτι στο HTC σου τρεχει μεσω GPRS,αυτο απλα σημαινει οτι το πακετο του GPSτης συσκευης σου ειναι αμετοχο...Μεχρι να απαντησει ο leon να πω πως στο δικό μου HTC Touch δουλεύει μια χαρά πάντως.
αφου βιαστηκες να απαντησεις θα σου πω οτι στο HTC σου τρεχει μεσω GPRS,αυτο απλα σημαινει οτι το πακετο του GPSτης συσκευης σου ειναι αμετοχο...Μεχρι να απαντησει ο leon να πω πως στο δικό μου HTC Touch δουλεύει μια χαρά πάντως.
αφου βιαστηκες να απαντησεις θα σου πω οτι στο HTC σου τρεχει μεσω GPRS,αυτο απλα σημαινει οτι το πακετο του GPSτης συσκευης σου ειναι αμετοχο...
Εγώ πάλι στο Google maps στο windows mobile μου παίρνω δεδομένα μέσω 3G, που μου δίνει αρκετά καλύτερη χρησιμότητα, αλλά μόνο στην Ελλάδα (καθώς οι τιμές για data roaming στο εξωτερικό είναι απαγορευτικές). Το καλό που έχει το Google maps είναι ότι μπορεί να βρει τη θέση σου προσεγγιστικά συνδυάζοντας πληροφορίες τόσο από το δέκτη GPS της συσκευής, όσο και από την κυψέλη της κινητής τηλεφωνίας, και επομένως δουλεύει (στοιχειωδώς) και σε κλειστούς χώρους.Ε, προφανώς ! Ποιος είπε το αντίθετο;
Άσε που στο έχει γράψει ήδη ο Leon στο μήνυμα του!
Έγραψε «βέβαια για να πάρει δεδομένα χρησιμοποιεί είτε wifi ειτε gprs»
Εγώ παίρνω δεδομένα μέσω Wifi, κάτι που περιορίζει υπερβολικά τη χρησιμότητα του προγράμματος.
....
Καλό να υπάρχει κι αυτή η χρησιμότητα, έστω κι αν δεν τη χρησιμοποιώ .......