CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Ο φίλος μου στην Ολλανδία είχε Garmin και το φόρτιζε κανονικά μέσα στο αυτοκίνητο όσο το χρησιμοποιούσαμε συγχρόνως.
δεν ειπα οτι δε φορτιζει στο αμαξι.
ειπα οτι με το φορτιστη αυητοκινητου τρχει παραλληλα το λογισμικο,κατι που δε συμβαινει με το usb καλωδιο αφου στη περιπτωση αυτη το βλεπει ο Η/Υ σαν προσθαφαιρουμενο δισκο.
και γω σαν παιδάκι πρέπει να σας πω έχω ξετρελαθεί με τα δώρα μου και απο χθες συνέχεια παίζω !Ευχαριστώ mio πραγματι είναι καταπληκτικό!το χω ήδη μάθει τελεια το παιχνίδι στο χέρι προς το παρον !σε λίγες μέρες θα το χω κατακτήσει και πιο ρεαλιστικα το θέμα δια του αυτοκινήτου!εχθες με τη βοηθεια του skype η μιραντα και εγω ξεκλειδωσαμε το miomoov500 και του βαλαμε τα πρωτα αιβασιλιατικα καλουδια
οποτε απλα πρεπει να αγορασεις και ενα φορτιστή για το αυτοκίνητο !δεν νομίζω να κοστίζει πολύμαλλον εκει ειναι το προβλημα μου.
εγω εχω μονο φορτιστη μεσω usb
αν και ειμαι απιστευτα στεναχωρημενος στη δουλεια(ειμαι ακομα στο γραφειο )και γω σαν παιδάκι πρέπει να σας πω έχω ξετρελαθεί με τα δώρα μου και απο χθες συνέχεια παίζω !Ευχαριστώ mio πραγματι είναι καταπληκτικό!το χω ήδη μάθει τελεια το παιχνίδι στο χέρι προς το παρον !σε λίγες μέρες θα το χω κατακτήσει και πιο ρεαλιστικα το θέμα δια του αυτοκινήτου!
ακόμα στο γραφείο ;κουράγιο !δύσκολα ωράρια !σκέψου ibiza και την Βαρκελώνη ετσι για να πάρεις δυνάμεις!!!αν και ειμαι απιστευτα στεναχωρημενος στη δουλεια(ειμαι ακομα στο γραφειο )
μολις φτιαξει η διαθεση μου......θα σου δωσω κατι skin που κυριολεκτικα θα ξετρελαθεις
οποτε απλα πρεπει να αγορασεις και ενα φορτιστή για το αυτοκίνητο !δεν νομίζω να κοστίζει πολύ