Ο mio το έχει εξηγήσει παραπάνω. Ουσιαστικά, υπάρχουν δύο παράγοντες που επηρεάζουν το κομμάτι του λογισμικού που χρησιμοποιπούμε (σε συνδιασμό με μία συσκευή gps) για να πλοηγηθούμε:Επειδη ειμαι ασχετος με τα gps, τι εννοεις ειναι απλα παραδεκτοι? και μου λες οτι το destinator ειναι το καλυτερο με χαρτες της GI,ποια ειναι αυτη?sorry αλλα ασχετος.
Αυτο που κατάλαβα ειναι πως ευρωπη με οποιο και αν εχω(προγραμμα σε gps και gps),δεν θα εχω προβλημα. Το θεμα ειναι η ελλαδα αν καταλαβα καλα απο εταιρια και απο προγραμμα σε προγραμμα. Σωστος?
1. Το λογισμικό πλοήγησης. Λογισμικό πλοήγησης είναι το destinator, το tom tom κλπ. Εδώ, υπάρχουν διάφορες απόψεις για το πιο είναι καλύτερο. Στην πράξη όμως, με όλα λίγο - πολύ η δουλειά γίνεται.
2. Οι χάρτες. Για την Ελλάδα, οι καλύτεροι χάρτες βγαίνουν από την ngi. Τα λοιπά λογισμικά πλοήγησης διαθέτουν άλλους χάρτες που είναι αρκετά κατώτεροι.
Στην πράξη λοιπόν, όταν λέμε ότι το καλύτερο για Ελλάδα είναι το destinator, εννοούμε ότι διαθέτει τους καλύτερους χάρτες. Σε άλλες χώρες, μπορεί να διαθέτει το tom tom τους καλύτερους ή ... ή και περισσότερα από ένα να έχουν αξιοπρεπείς χάρτες. Στην Ευρώπη γενικά υπάρχουν καλοί χάρτες.
Καλά τα λέω δάσκαλε;