...mercedes των gps.Ένα HTC έχω (windows mobile 6 δηλαδή).
Τι προτείνεις;
ολα τα παιρνει πανω του.κυταω τις καλυψεις του καθενος και ενημερωνω. σε ποια πολιτεια θα κινηθουμε?
...mercedes των gps.Ένα HTC έχω (windows mobile 6 δηλαδή).
Τι προτείνεις;
adminCalifornia θα είμαι
emeνα μαρεσει πολυ και ειναι απιστευτα ευκολο σε διαμορφωσηΠήγες κατευθείαν στο επόμενο βήμα. Άρα βάζω igo8 ε; δι μπεστ;
μιραντακι...gps εψαχνες ή τηλεοραση πλασμαΑγαπητέ MIO μόλις έκανα το μεγάλο βήμα παρήγγειλα το miomoov500gr
απο το e-shop στα 214 μου φάνηκε καλή τιμή γιατί έχει και οθόνη 4.7 ιντσες το πρόβλημα είναι οι ευρωπαικοι χάρτες και εδώ ξέρεις τώρα θα χρειαστώ τη βοήθειά σου Ελπίζω να μην τα κάνω θάλασσα!Αν θέλεις στείλε μου όποτε έχεις χρόνο με προσωπικό μύνημα τα σχετικά ξέρεις εσύ !
σε citroen c4 θα το βάλω :roll:θεωρώ πως αν είναι μεγάλο θα ναι καλύτερα δεν ξέρω βέβαια εμπειρία δεν έχω ...εχω αγωνία να το δω και να το δοκιμάσω!Θα κάνω καμμια εκδρομούλα εδω τριγύρω αποκριες έρχονται εξάλλου !Ελπίζω να μου το στείλουν γρήγορα...και να του αλλάξω τα φώτα...χα χαμιραντακι...gps εψαχνες ή τηλεοραση πλασμα
καλοριζικο...
....και πλακα θαχει να θες να το βαλεις σε κανα matiz,θαναι pio megalo apo to timoni...
λοιπον σοβαρευομαι.
μολις το παρεις δοκιμασε το χαρτη και το προγραμμα που εχει ωστε να εξεικοιωθεις.
μετα θα προχωρησουμε...
γιαυτο τον αγαπαμε...:xmas_lol::xmas_lol:Κάνει υπερωρίες ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει ακόμη και τώρα δώρα; :roll: