HummingBird
Member
Κι εγώ. Εγώ πλένω και τη βαλίτσαΝα μας κανεις φροντιστηριο!!
Εγω εχω και μια παραξενια: απαξ και μπουν τα ρουχα σε βαλιτσα, φορεθουν-δεν φορεθουν, τα πλενω... πφφφ τον ψυχαναγκασμο μου μεσα....
Κι εγώ. Εγώ πλένω και τη βαλίτσαΝα μας κανεις φροντιστηριο!!
Εγω εχω και μια παραξενια: απαξ και μπουν τα ρουχα σε βαλιτσα, φορεθουν-δεν φορεθουν, τα πλενω... πφφφ τον ψυχαναγκασμο μου μεσα....
Μην ξεχασουμε και το ζαντακ για τις καουρες στο στομαχι!Εχω ταξιδέψει και πολύ light, έχω ταξιδέψει και πολύ "να τα πάρω όλα". Αυτό που ποτέ δε διαπραγματεύομαι όμως, είναι να παίρνω μαζί μου ένα στοιχειώδες φαρμακείο. Όσο χόρο και να πιάνει, όσο βάρος και να έχει, όσο σπάνια και να χρειάζεται, μια φορά που θα χρειαστεί το τιμημένο το immodium, αν δεν το έχεις μαζί θα σου χαλάσει όλο το ταξίδι.
Κι εγω!!! Κι ελεγα να μην το πω κι αυτο γιατι ηδη εχω αφησει να διαφανει η τρελα μου σε αλλα θρεντς (δεν επιτρεπω παπουτσια στο σπιτι κ.λ.π.)Κι εγώ. Εγώ πλένω και τη βαλίτσα
Ακρως απαραιτητο σε καθε ταξιδι προς τη Γαλλια. Κουτες μαλιστα.Μην ξεχασουμε και το ζαντακ για τις καουρες στο στομαχι!
Είσαι ο άνθρωπός μου!Κι εγω!!! Κι ελεγα να μην το πω κι αυτο γιατι ηδη εχω αφησει να διαφανει η τρελα μου σε αλλα θρεντς (δεν επιτρεπω παπουτσια στο σπιτι κ.λ.π.)
Σωστος! Μα φαγητα ειναι αυτα που εχουν;Ακρως απαραιτητο σε καθε ταξιδι προς τη Γαλλια. Κουτες μαλιστα.
Εσυ φανταζομαι παιρνεις και παντοφλες για να φορουν οι καμαριερες ή ο οποιοσδηποτε χρειαστει να μπει στο δωματιο σου.Κι εγω!!! Κι ελεγα να μην το πω κι αυτο γιατι ηδη εχω αφησει να διαφανει η τρελα μου σε αλλα θρεντς (δεν επιτρεπω παπουτσια στο σπιτι κ.λ.π.)
Οχι δα... απλα παιρνω σαγιοναρες και μπαινω μαζι με αυτες στην μπανιερα... αμ πως!!Εσυ φανταζομαι παιρνεις και παντοφλες για να φορουν οι καμαριερες ή ο οποιοσδηποτε χρειαστει να μπει στο δωματιο σου.
Νταξ αυτο το κανω κι εγω.Οχι δα... απλα παιρνω σαγιοναρες και μπαινω μαζι με αυτες στην μπανιερα... αμ πως!!