• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Κοσμοπολίτικο νησί για νέους και παρέες

kangoyras

Member
Καλημέρα!
Κοιτούσα αυτές τις μέρες τα τοπικ των νησιών για να πάρω πληροφορίες για το πού να πάμε φέτος με τις φίλες μου. 4-5 κορίτσια θα είμαστε και θέλουμε να πάμε σε κάποιο νησί το οποίο θα μαζεύει νέους παρέες κτλ.
Φυσικά οι πιο κατάλληλες επιλογές είναι Μύκονος, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κρήτη,Ρόδο Πάρο και Κέρυρα. Αλλά εκτός απο αυτές κοιτούσαμε διάφορα όπως Σίφνο Νάξο, Αμοργό .. Ωστόσο απο ότι διάβαζα αυτά μαζεύουν ζευγαράκια και οικογένειες...Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά ιδέα οποιαδήποτε! που να έχει νυχτερινή ζωή ας πούμε και νεανικό κόσμο!!??
Ευχαριστώ

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλημέρα και σε σένα και καλώς ήρθες...
Αφού έριξες μια ματιά στα τόπικ των νησιών που γράφονται τόσες ημέρες, θα είδες πως αναλήθηκαν τουλάχιστον 10...για παραλίες, νυχτερινή ζωή κλπ...
Ρίξε μια ματιά ακόμη να αποφασίσεις ποιό είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλεις κι όταν το βρεις, θα είμαστε εδώ να σου πούμε ό,τι πληροφορία θέλεις.
Αν σας ενδιαφέρει αποκλειστικά η νυχτερινή ζωή και για να μην βαρεθείτε, αυτομάτως αντιλαμβάνομαι πως βάζεις σε πρώτη μοίρα αυτό.
Μοιραία λοιπόν έγραψες και μόνη σου για Μύκονο, Σκιάθο κλπ.. Τι ηλικία έχετε;

kangoyras

Member
Λοιπόν ναι δίκιο έχεις έτσι είναι. Πρώτη μοίρα αυτό βάζουμε γιαυτό και ρωτάω. Ηλικία 25-26 υπόλογιζε. Αλλά δυστυχώς όλα τα νησιά αυτά που απορρίφθηκαν πχ. Μύκονος Σκιάθος κτλ είναι επειδή έχουμε ήδη πάει. Τώρα όπως σου είπα κοίταξα πχ για σίφνο ή για νάξο και ρώτησα και είδα τι γράφανε άλλοι και τα σχόλια δεν ήταν ικανοποιητικά απο άποψη "κόσμου", καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Και η απορία μου είναι εάν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος κάποια ιδέα για να μου προτείνει.
Σε ευχαριστώ πάντωσ για το ενδιαφέρον σου

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αν κατάλαβα καλά, θέλετε κάτι σε στυλ Μυκόνου....Στις μικρές Κυκλάδες δεν θα το βρεις αυτό, π.χ. Αμοργό, Φολέγανδρο ή και στη Μήλο ακόμη παρά το γεγονός πως σε ομορφιά σκίζουν...
Πάρο; Σαντορίνη; Δοκιμάστε και για Ιόνιο. Η Κεφαλλονιά σφίζει από ζωή, φυσικό πλούτο, παραλίες, συνδυάζει πολλά πράγματα, ωστόσο θέλει αυτοκίνητο...

kangoyras

Member
σε ευχαριστώ και σένα που απάντησες και για τη σίφνο..χιχιχ!!!μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνουμε!!
Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξετε και την Ιο ή την Ικαρία.

kangoyras

Member
Βασικά μου ήρθε και η άνδρος στο μυαλό αλλά δεν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω. Καλά έκανα?? :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με την καμια ομως Ανδρος!!!
Μπραβο Φενια ...Ιος επισης-Ικαρια καλη φαση για γνωριμιες και νεανικο κοσμο.

kangoyras

Member
Κοιτάξτε να δείτε τελικά τι παίζει..Κατόπιν σκέψης και συζήτησης, έχω να απαντήσω στα εξής
1. Τέτοια φάση είναι για παρο μυκονο σαντορινη,κτλ κτλ που έχουμε πει και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε που είναι αυτά, μεταξύ αυτών και η ίος όντως!!
2. Χαλκιδική ναι φυσικά κάτι τέτοιο έχει η μία στο μυαλό της, αλλα δυστυχώς αν δεν πάμε κάπου στο νο1. που είπα πριν θα είναι πιο ήσυχα. Χαλκιδική έτσι και αλλιώς πηγαίνουμε σκ κτλ..ειπαμε για καπου καλοκαιρι
3.λοιπον οπως ειπα γενικα καθομουνα εχτεσ και κοιτούσα τα νησία απο δω απο κει και δυστυχώς κατέληξα οτι δεν μπορώ να τους ικανοποιήσω όλους.!!! Η φάση αμα θέλου να συνδυάσουν και όμορφες παραλίες και νταβαντούρι και παρέες κτλ θα είναι πιο ήρεμη.
4. Καμπινγκ-κεφαλλονιά και τα συναφή υπάρχει ένας αρνητισμός, λοιπόν εγώ σκέφτομαι να μην παω καθόλου, να τους αφήσω να κόψουν το λαιμό τους!!!-κοινωνικό φορουμ θα καταλήξει στο τέλος!!! και να κάτσω στην ησυχία μου :bleh:

Αντε γιατί εχτές όχι η μία έλεγε το μακρύ η άλλη το κοντό!! Να κάτσουμε χαλκιδικής που λες και συ που έχουμε και σπίτια και να ησυχάσουμε

sasagreece

Member
παιδια καλησπερα εχει παει κανεις σεριφο η εχει ακουσει κατι?σκεφτομαστε να παμε κοριτσοπαρεα στο camping coralli εχει τζερτζελω το νησι η θα κοψουμε φλεβα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom