Γαλλία Ιταλία Κορσική - Σαρδηνία ή Σικελία?

panthro

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Καλησπέρα,

Παρακαλώ πολύ αν έχει κάποιος/κάποια επισκεφθεί την Κορσική την Σαρδηνία ή την Σικελία, μερικά σχόλια και εντυπώσεις θα βοηθούσαν πάρα πολύ. Σχεδιάζω να κάνω ένα ταξίδι τον Ιούνιο που θα έχει διάρκεια 7 ημέρες και είμαι μεταξύ Κορσικής, Σαρδηνίας και Σικελίας. Σκοπός είναι να νοικίασω ένα αμάξι (μάλλον απο Ιταλία) και να δω φυσικά τοπία, γραφικά χωριά και άλλα αξιοθέατα, αλλά δεν γνωριζω 1ο αν αξίζουν να τα επισκεφθείς και 2ο ποιο απο τα 3 είναι καλύτερο. Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα μια οδική εκδρομή στη Γαλλό/Ιταλική ριβιέρα και επειδή ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία, θέλω να οργανώσω κατι αντιστοιχο (ΙΧ τότε είχα νοικιάσει από Μιλάνο). Και οι 3 προορισμοί ειναι αρκετά μεγάλοι οπότε θεωρώ οτι ενδείκνονται για εκδρομούλες.

Αν γνωρίζει κανείς πόσο θα άξιζε να διαμείνει κάποιος - το ελάχιστο ή το μέγιστο - στην Κορσική την Σαρδηνία ή την Σικελία? - και που-και ποιο σημείο να έχει ως βάση??

Φυσικά αν έχει κάποιος κάτι καλυτερο να προτείνει ευπρόσδεκτο...

Ευχαριστώ
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.161
Likes
14.521
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αν και υπάρχουν πιο ειδήμονες από μένα, εμείς για τη Σικελία χρειαστήκαμε 10 μέρες και δεν πήγαμε και παντού. Πάντως από αυτοκινητόδρομους είναι μια χαρά για οδήγηση, δεν συναντήσαμε κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε μια σταθερή βάση. Προσγειωθήκαμε Παλέρμο και μετακινηθήκαμε από την δυτική προς την ανατολική ακτή με ενδιάμεσες διαδρομές και στάσεις στο κέντρο του νησιού
Αν εννοείς Κορσική + Σαρδηνία το θεωρώ αδύνατον σε τόσες μέρες.
 

panthro

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Δυστυχώς έχω μόνο 7 μέρες και επειδή δεν είναι δυνατον να γυρίσω όλο το νησί (όποιο και αν είναι αυτο τελικά), ήθελα μια γνώμη σχετικά με τα πιο ωραία μέρη.

Εννοείται ότι σε ένα απο τα 3 θα πάω αλλά δεν ξέρω που...

Θα ταξιδέψω φυσικά με αεροπλάνο και θα ενοικιάσω απο εκει αμάξι.
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.161
Likes
14.521
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Για Κορσική και Σαρδηνία δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει. Στη Σικελία θα πρέπει να κάνεις επιλεγμένο πρόγραμμα για να βγει σύμφωνα με τις μέρες που έχεις. Στη θέση σου θα επέλεγα Κορσική γιατί έχω μια εκκρεμότητα με το νησί.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.535
Μηνύματα
899.430
Μέλη
39.250
Νεότερο μέλος
sofiamts

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom