panpan
Member
Το ίδιο είναι κι εδώ και ακόμα χειρότερα.Π.χ.Ένα άλλο θέμα είναι οι οι κανόνες είναι πλέον τελείως διαφορετικοί σε Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία. Στην Αγγλία μπορείς να πας στην δουλειά σου, στην Β. Ιρλανδία θα μπορείς να βρεθείς με άλλους 6 έξω, στην Σκωτία ισχύει η ίδια καραντίνα που ίσχυε σε όλη την χώρα και δεν θα αλλάξει για 10 μέρες, και στην Ουαλία ισχύει ακόμα η πιο σκληρή καραντίνα με μικρές αποστάσεις μετακίνησης. Δ
Στην Καταλονία,ενώ έπρεπε να μπούμε στις 11 του μηνός στην φάση 1 υπάρχουν περιοχές που είναι
ακόμα φάση 0.Μάλιστα επειδή άνοιξαν με περιορισμούς κάποια μαγαζιά την αποκαλούν φάση 0,5.
Ο διαχωρισμός των περιοχών στην αρχή είχαν πει θα είναι κατά νομό.Μετά είπαν θα είναι υγειονομικές περιοχές και στο τέλος κατέληξαν σε γεωγραφικές περιοχές.Κι ενώ η γεωγραφική
περιοχή που βρίσκομαι εγώ είχε χαρακτηριστεί φάση 1,εχθές χώρισαν την περιοχή μου στα 2
κι εγώ είμαι στην φάση 0,5 αν βγώ από την αριστερή πλευρά του σπιτιού και φάση 1 αν βγώ από την
δεξιά μεριά του σπιτιού.Η άλλη παράνοια.Συζητάνε να φοράμε γάντια και μάσκες σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.Μέχρι τώρα ήταν μέσα σε κλειστούς χώρους,τώρα θέλουν να το επεκτείνουν
και στις πλατείες.
Πάντως την δευτέρα όλα τα μέρη της Καταλονίας που είναι φάση 0 πάνε φάση 1,κάποιες που είναι
στην φάση 1 θα παραμείνουν ενώ κάποιες από 1 θα πάνε 2.
Κάθε δευτέρα θα κοιτάμε τους χάρτες που μπορούμε να μετακινηθούμε.
Άκουσα στην Γαλλία τα σχολεία ξαναέκλεισαν λόγω αύξησης των κρουσμάτων.Αν έχουμε κάποιον
από Γαλλία ας μας το επιβεβαιώσει ή όχι.