Κοπτοραπτικη σε ταξιδι στην Ασια -

Αχ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενθάρρυνση , έκανα ένα reality check κ είδα ότι το κόστος ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη. Σ ευχαριστώ και για την αναλυτική απάντηση σου και τον χρόνο σου!!!!Το ταξίδι θα κοπεί κατά δύο εβδομάδες κ αφαιρείται Μπαλί (κάτι μου λέει ότι θα είναι ξεχωριστό ταξίδι) κ Καμπότζη. Το πάρκο που ανέφερες στο κεντρικό Βιετνάμ ΜΑΓΕΊΑ. Θα πάμε σίγουρα. Γενικά έχουμε δει ότι η φύση με τα παιδιά λειτουργεί καλά, δλδ σκέφτομαι μήπως κάψω my son ,hue κτλ. και κάνουμε da nang θάλασσα, hoi an κ το πάρκο που ανέφερες .Αυτά για κεντρικό Βιετνάμ !
Νότιο Βιετνάμ τώρα βλέπω ότι μόνο για χο τσι Μινχ μας βλέπω αφού κάηκε η Καμπότζη και θα πετάξουμε από Μπανγκόκ.
Βόρειο Βιετνάμ πιστεύω θα είναι αποκάλυψη! Ναι θα μου πεις για phu luong, θέλω να μείνω και να φάω καλά , χεχε!

Άρα όπως τα βλέπω τώρα είναι
4 νύχτες surat thani
3 Μπανγκόκ
6 koh chang
Πίσω Μπανγκόκ κ πτήση για χο τσι Μινχ (2 νύχτες)
Εδώ μια βοήθεια : έχει τπτ εκεί κάτω εκτός από την πόλη καθαυτή; Δλδ αφού δε θα μπούμε από Καμπότζη , δεν ξέρω πόσο εφικτά είναι τα Chau doc κ can tho.

Επίσης, μετά πτήση για da nang η τρένο ;

Κεντρικό Βιετνάμ, εδώ λέω 8 νύχτες .

Τρένο προς βόρειο Βιετνάμ 12 -13 νύχτες .

Πώς σου φαίνεται αυτή η κοπτοραπτικη;
Η φύση λειτουργεί σούπερ, σε οικογένειες που έχουν μάθει ανάλογα τα παιδιά τους, ναι. ;)

Da Nang θάλασσα δεν τρελαθήκαμε κιόλας, αλλά οκ, Κρήτη μένουμε, δεν πολυψαχνουμε για θαλασσες μέχρι τώρα στα ταξιδια.
Marble mountains δίπλα στο Da Nang θα σας αρέσει.
My Son μην το αφησετε απ' έξω. Έχει περπάτημα, αλλά είναι μοναδικά μνημεία και υπάρχει ελευθερία κίνησης για τα παιδια.
Χο Τσι Μινχ: Πάνε και μονοήμερη εκδρομή στο δέλτα Μεκονγκ, για Chau Doc όχι.
Cu Chi tunnels αν θέλετε, αλλιώς καθαρά πόλη.
Εκεί είναι το ακροβατικό ΑΟ.

Πτήση για Da Nang, marble mountains, My Son και οδικως στο Hoi An.
Hue ωραίο φαγητό, μπόλικα ιστορικά- πολιτιστικά.

Phong Nha Ke Bang. Θα ανεβάσω λινκ από το τρεκ που έκανα εγώ, σίγουρα αξίζει.

Phu Luong τουλάχιστον 3ημερο. Σου στέλνω τηλέφωνο και διαμονή δική μας, θα γλυφετε τα δάχτυλά σας από τα φαγητά που φτιάχνει ο άνθρωπος.

Ninh Binh όμορφο αλλά υο πετύχαμε με κακό καιρό και ομιχλη-υγρασια.

Cat Ba τριήμερο.
Εμείς δεν πήγαμε καθόλου SaPa, λόγω πολυκοσμίας.
Το ίδιο και Ha Long bay. Κάναμε τις βόλτες από Cat Ba στο Lan Ha bay.
Phong Nha-Ke Bang, Βιετνάμ ⋆ A&K Travelife ⋆ Ασία

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Σας ζηλεύω με την καλή έννοια! Εύχομαι, μετά την κοπτοραπτική, το κουστουμάκι να είναι στα μέτρα σας και φιγουρίνι!

Papaya

Member
@Sam-chal σ ευχαριστω! Μακαρι να καταφερουμε να το πραγματοποιησουμε.

@KonstantinosAlyona σου εχω απαντησει και για Γεωργια, δεν ξερω αν το ειδες; Mestia θα κανετε;

Καταπληkτικο το κειμενο σας για Phong Na Ke Bang - εμεις εχουμε μαζι μας 2 μαρσιπους και κανουμε καποια συντομα hikes αλλα δεν εχουμε υπερβει ποτε τις 2 ωρες. Ειναι κ η φαση "τωρα θελω να περπατησω" και μετα απο δεκα λεπτα" τωρα θελω παλι μαρσιππο" που το περιπλεκει.
8 νυχτες για κεντρικο Βιετναμ ειναι οκ για αυτα που ειπαμε; (My son, hue , hoi an, Phong na ke bang)

Φοβερο το παρκο στο Chau Doc! Αν ειναι μονο να κανουμε ho chi minh στο νοτο, μηπως να παμε κατευθειαν da nang και να κανουμε στο μελλον νοτιο βιετναμ μαζι με καμποτζη....

Βορειο Βιετναμ συμφωνω για sa pa αν και σιγουρα θα ειναι μοναδικο το θεαμα!
Στο Ha Long θα υποκυψω πολυ συνειδητα γνωριζοντας κοστη και μαζικοτητα.

Αναμενω στοιχεια για Phu Luong!

@Sam-chal σ ευχαριστω! Μακαρι να καταφερουμε να το πραγματοποιησουμε.

@KonstantinosAlyona σου εχω απαντησει και για Γεωργια, δεν ξερω αν το ειδες; Mestia θα κανετε;

Καταπληkτικο το κειμενο σας για Phong Na Ke Bang - εμεις εχουμε μαζι μας 2 μαρσιπους και κανουμε καποια συντομα hikes αλλα δεν εχουμε υπερβει ποτε τις 2 ωρες. Ειναι κ η φαση "τωρα θελω να περπατησω" και μετα απο δεκα λεπτα" τωρα θελω παλι μαρσιππο" που το περιπλεκει.
8 νυχτες για κεντρικο Βιετναμ ειναι οκ για αυτα που ειπαμε; (My son, hue , hoi an, Phong na ke bang)

Φοβερο το παρκο στο Chau Doc! Αν ειναι μονο να κανουμε ho chi minh στο νοτο, μηπως να παμε κατευθειαν da nang και να κανουμε στο μελλον νοτιο βιετναμ μαζι με καμποτζη....

Βορειο Βιετναμ συμφωνω για sa pa αν και σιγουρα θα ειναι μοναδικο το θεαμα!
Στο Ha Long θα υποκυψω πολυ συνειδητα γνωριζοντας κοστη και μαζικοτητα.

Αναμενω στοιχεια για Phu Luong!
Τσέκαρε τις εκδρομές και το κόστος από το Cat Ba για το Lan Ha bay.
Δες το Lan Ha bay, δες και το Ha Long Bay, έτσι απλά φωτό στην Google.
Αν βρεις διαφορές, πέραν του μεγέθους, πες μου. ;)

Συμφωνώ να κάνετε νοτιο Βιετνάμ μαζί με Καμπότζη. Εμείς λογω κόβιντ είχαμε κάνει μόνο κεντρικό την πρώτη φορά.

Την επόμενη κάναμε λίγο νότιο και μετά βόρειο.

8 διανυκτερευσεις είναι οριακά. 2 Da Nang (με marble mountains και My Son), 2 Hoi An, 3 τουλάχιστον στο πάρκο. Αν μείνετε και Hue 1, ναι οκ.

Και μετά βουρ στο βόρειο!

Σου στέλνω σε μήνυμα το τηλεφωνο και το κατάλυμα στο Phu Luong.

Α, εννοείται ότι δεν έχουμε κανονίσει τίποτα για Γεωργία. Θα τα δούμε λίγες μέρες πριν το ταξίδι.
Σίγουρα θα πάμε και για βουνά, ελπίζω για σκι προς Καύκασο, αλλιώς μόνο για φωτό. Θα δούμε.
Προς το παρον έβγαλα αεροπορικά, αρκεί αυτό 😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα