Δανία Σουηδία Κοπεγχαγη-Στοκχόλμη

roumpini

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Κι εγω εκανα το ιδιο. 19 ευρω Στοκχολμη Μαλμε, οπου μειναμε ενα βραδυ γιατι αξιζει πολυ και κανενα 10ευρο το flixbus Μαλμε Κοπεγχαγη που διασχισαμε και τη γεφυρα.
Νομιζω 2-2,5 ευρω ο καφες στο κυλικειο του τρενου, κατι που μου εκανε εντυπωση.
Όντως αξίζει το Μάλμε ? Σκέφτομαι 3 διανυκυερεύσεις Κοπεγχάγη ...να βγάλω μία και να μείνω Μάλμε πριν φύγω για Στοκχόλμη ? Συμφέρει ίσως και οικονομικά και πρακτικά για τοτρένο...

paefstra

Member
Όντως αξίζει το Μάλμε ? Σκέφτομαι 3 διανυκυερεύσεις Κοπεγχάγη ...να βγάλω μία και να μείνω Μάλμε πριν φύγω για Στοκχόλμη ? Συμφέρει ίσως και οικονομικά και πρακτικά για τοτρένο...
Για μενα ηταν η δευτερη φορα στην Κοπεγχαγη αλλα μετανιωσα που δεν μειναμε ολα τα βραδια Μαλμε να πηγαινοερχομαστε δυο ημερησιες στην Κοπεγχαγη μενοντας στο Μαλμε σε ξενοδοχειαρα με πρωιναρα αντι να κοιμηθουμε τελικα στην Κοπεγχαγη σε ξενοδοχειο επιπεδο δαπεδο με περισσοτερα λεφτα.
Κλεισε Profil Hotel Garden στο Μαλμε και θα με θυμηθεις.

roumpini

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για μενα ηταν η δευτερη φορα στην Κοπεγχαγη αλλα μετανιωσα που δεν μειναμε ολα τα βραδια Μαλμε να πηγαινοερχομαστε δυο ημερησιες στην Κοπεγχαγη μενοντας στο Μαλμε σε ξενοδοχειαρα με πρωιναρα αντι να κοιμηθουμε τελικα στην Κοπεγχαγη σε ξενοδοχειο επιπεδο δαπεδο με περισσοτερα λεφτα.
Θα το δω ...ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Cothrin

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα, αρκετά ενδιαφέρουσα σκέψη.. οι τιμές στα ξενοδοχεία στη Κοπεγχάγη είναι απλησίαστες... Με τι τρόπο πηγαινοερχόσασταν Κοπεγχάγη - Μάλμε ; Τρένο ή λεωφορείο; Αν το έχετε ήδη αναφέρει συγχωρέστε με ...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ίσως να είναι μια καλή λύση, αποκλειστικά για μείωση του κόστους, το πλάνο που προτείνει η @paefstra, η οποία είχε ήδη επισκεφθεί μια φορά την Κοπεγχάγη. Όμως για μένα το Μάλμε υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με την Κοπεγχάγη, σε αξιοθέατα, αισθητική, ενδιαφέροντα μέρη. Το είδα σε ημερήσια από την Κοπεγχάγη και εκ των υστέρων κατέληξα ότι θα μπορούσα και να το παραλείψω. Ρίξτε τα στάνταρς σας ή αυξήστε το μπάτζετ σας. Η μαύρη αλήθεια είναι ότι η διαμονή στην Κοπεγχάγη είναι υπερτιμημένη.

paefstra

Member
Καλησπέρα, αρκετά ενδιαφέρουσα σκέψη.. οι τιμές στα ξενοδοχεία στη Κοπεγχάγη είναι απλησίαστες... Με τι τρόπο πηγαινοερχόσασταν Κοπεγχάγη - Μάλμε ; Τρένο ή λεωφορείο; Αν το έχετε ήδη αναφέρει συγχωρέστε με ...
Με λεωφορειο πηγαμε μια φορα και μειναμε 2 βραδια Κοπεγχαγη. Ενδιαφερουσα αν σου αρεσουν οι μικρες πολεις κι οχι οι πρωτευουσες και αν δεν θελετε να μεινετε σε χαμοκελλα στην Κοπεγχαγη. Η πολη ειναι πολυ πιο ακριβη απο οποιαδηποτε στη Σουηδια, επισης οπως ειπε η @katkats εγω ειχα ξαναπαει κι εκανα μονο το χατηρι του γιου να μπει η καρφιτσα 2 μερες.

katerina**

Member
"Όμως για μένα το Μάλμε υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με την Κοπεγχάγη, σε αξιοθέατα, αισθητική, ενδιαφέροντα μέρη. Το είδα σε ημερήσια από την Κοπεγχάγη και εκ των υστέρων κατέληξα ότι θα μπορούσα και να το παραλείψω"
Και μιας που το αναφέρετε- επειδή έχω ακούσει κι άλλες μέτριες εντυπώσεις για το Μάλμε- μεταξύ Μάλμε και Λουντ για ημερήσια εκδρομή από Κοπεγχάγη τι θα προτείνατε;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και μιας που το αναφέρετε- επειδή έχω ακούσει κι άλλες μέτριες εντυπώσεις για το Μάλμε- μεταξύ Μάλμε και Λουντ για ημερήσια εκδρομή από Κοπεγχάγη τι θα προτείνατε;
Δεν πήγαμε στο Λουντ, οπότε δεν έχω άποψη. Πήγαμε στο Helsingor. Μας άρεσε πιο πολύ από την εκδρομή στο Μάλμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα