Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Παιδάκια για ψηφιστε και για την Καρντασικη πιτουλα...
Κυριακη 7 Φεβρουαρίου it is.
Κυριακη 7 Φεβρουαρίου it is.
Κατά πάσα πιθανότητα και εγώ εκεί.
Να ρωτήσω κάτι μιας και δεν έχω ξαναπάει στον χώρο.
Είναι ο χώρος φιλικός στα παιδιά, για να μπορέσουμε να έρθουμε οικογενειακώς;
12 ευρώ το άτομο έχει το brunch ,οποιο είναι πολύ πλούσιο και περιλαμβάνει και καφέ ,τσαι ,χυμο....όμως το αναφέρω γιατί οπως είπες και συ ο κόσμος σπάει κουμπαράδες οχι μονο για να πληρώσει την Qatar ,αλλά για να πληρώσει τα βασικά της καθημερινοτητας και ίσως για κάποιους να παιζει ρόλο....ενώ στα αλλα μαγαζιά που προτάθηκαν ,θα μπορεί να πάρει έναν απλο καφέ .....Χμμ...τι εννοείς 12 ευρώ το άτομο; Εδώ ο κόσμος σπάει κουμπαράδες για να πλερώνει την Qatar , δεν περισσεύουν 12..
Εγώ δεν έχω πρόβλημα όπου κι αν πάμε, έτσι κι αλλιώς μπαίνω στο φόρουμ καθημερινά, θα το δω. Σε κανένα από τα αναφερθέντα μαγαζιά δεν έχω πάει, οπότε, όπως θέλετε
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, πίστεψέ με Απλά ήταν επίκαιρος ο πανζουρλισμός με την Qatar, γι' αυτό και η αναφορά μου. Μήπως, ως εργαζόμενος στην πολεμική αεροπορία να κλείσω το μπαλκόνι της Λέσχης Αξιωματικών με την καλύτερη θέα στο Λευκό Πύργο, και τον Όλυμπο στο βάθος;;;12 ευρώ το άτομο έχει το brunch ,οποιο είναι πολύ πλούσιο και περιλαμβάνει και καφέ ,τσαι ,χυμο....όμως το αναφέρω γιατί οπως είπες και συ ο κόσμος σπάει κουμπαράδες οχι μονο για να πληρώσει την Qatar ,αλλά για να πληρώσει τα βασικά της καθημερινοτητας και ίσως για κάποιους να παιζει ρόλο....ενώ στα αλλα μαγαζιά που προτάθηκαν ,θα μπορεί να πάρει έναν απλο καφέ .....