babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Μέχρι στιγμής έχω καταγράψει 37 συμμετοχές. Τις αναφέρω παρακάτω για να ελέγξετε αν έχω κάνει κάποιο λάθος στα άτομα ή αν έχω ξεχάσει κανέναν. Αν κάποιος απ'αυτούς που έχω υπολογίσει, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσει να έλθει, τον παρακαλώ πολύ να το δηλώσει εδώ άμεσα γιατί την Τετάρτη θα παραγγείλω τις πίτες.
Για πρακτικούς λόγους αλλά και επειδή θα υπάρχουν 3 δώρα (συμμετοχές σε εκδρομές, προσφορά του @Tracer ) αποφασίστηκε να κόψουμε 3 πίτες και τα 3 "φλουριά" να είναι τα δώρα-συμμετοχές.
Με βάση τις συμμετοχές, οι πίτες θα έχουν συνολικό βάρος 3.5-4 κιλά, οπότε το κόστος θα κυμανθεί περί τα 40-50 ευρώ (12 ευρώ το κιλό). Φροντίστε να έχετε κέρματα μαζί σας.
Για πρακτικούς λόγους αλλά και επειδή θα υπάρχουν 3 δώρα (συμμετοχές σε εκδρομές, προσφορά του @Tracer ) αποφασίστηκε να κόψουμε 3 πίτες και τα 3 "φλουριά" να είναι τα δώρα-συμμετοχές.
Με βάση τις συμμετοχές, οι πίτες θα έχουν συνολικό βάρος 3.5-4 κιλά, οπότε το κόστος θα κυμανθεί περί τα 40-50 ευρώ (12 ευρώ το κιλό). Φροντίστε να έχετε κέρματα μαζί σας.
ONOMA | ATOMA |
thalia tsif | 2 |
tupagr | 1 |
underwater | 1 |
fenia42 | 1 |
princess konsouela | 2 |
makisg | 1 |
elena 2508 | 1 |
frida08 | 1 |
merkourios | 2 |
vikara | 2 |
mariath | 3 |