Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Χωρίς κομμάτι για τον μικρό Εκτωράκο εγώ δεν έρχομαι! Αιτούμαι κανονικό κομμάτι για τον μικρούλη χωρίς να το σφετεριστεί ο μπαμπάς όμως
Χαχα, όχι. Θα είμαστε σκληροί. Αυτά τα ντεμέκ "παίρνω το κομμάτι μου αλλά δεν τρώω", δεν υπάρχουν. Ανησυχω βέβαια μην του το δώσω και αρχίσει να το μασουλαει με τα ούλα του.Χωρίς κομμάτι για τον μικρό Εκτωράκο εγώ δεν έρχομαι! Αιτούμαι κανονικό κομμάτι για τον μικρούλη χωρίς να το σφετεριστεί ο μπαμπάς όμως
?????πανοραμικά τοπία πάντα με κάνουν κλικ.
Ε, μην το σκέφτεσαι και πολύ, εγώ λέω θα περάσεις όμορφα.εχω 10 χρονια να επισκεφτω την Θεσσαλονικη και ναι ντροπη μου δεν την εχω γυρισει.
Σκεφτομαι εαν ο χρονος μου το επιτρεψει να ερθω με πρωινη πτηση Θεσσαλονικη, να συμμετασχω στο τουρ και στην συνεχεια που θα υπαρξει.
Νομιζω ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα μερικες πενες που εχω ξεχωρισει και με συντροφευουν με τα κειμενα τους στα ταξιδια μου
Πάτησες εκεί στις επιλογές πάνω πάνω, για να φαίνεται ο αριθμός συμμετοχών;; Όχι τίποτα άλλο, θα μειωθούν τα διαθέσιμα γραμμάρια θερμίδων που μας αναλογούν.Κι εγώ θα είμαι.. Πρώτη φορά!! Να σας γνωρίσω από κοντά!! Θα είμαι και στην ξενάγηση κ στην κοπή.. το μέρος το αφήνω σε σας.
Θα σου δώσω να φάς το κομμάτι μου βρε!!! Του παιδιού όμως δεν θα το πειράξεις παρα μόνο για να ψάξεις για το φλουρί....θα σε παρακολουθώ με γερακίσιο μάτιΠάτησες εκεί στις επιλογές πάνω πάνω, για να φαίνεται ο αριθμός συμμετοχών;; Όχι τίποτα άλλο, θα μειωθούν τα διαθέσιμα γραμμάρια θερμίδων που μας αναλογούν.
Αλήθεια;;;; Θα πατήσω τότε 5φορες για να υπολογίσουν πιο πολλά άτομα και να περισσέψει περισσότερη πίτα για εμάς!!Πάτησες εκεί στις επιλογές πάνω πάνω, για να φαίνεται ο αριθμός συμμετοχών;; Όχι τίποτα άλλο, θα μειωθούν τα διαθέσιμα γραμμάρια θερμίδων που μας αναλογούν.