Εγώ προτείνω η επόμενη συνάντηση να είναι εκδρομικού τύπου !
Θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε με κάποιο από τα οινοποιεία της περιοχής
και σίγουρα ένα κρεβάτι, ράντζο, έστω στρώμα εκεί δίπλα»
Ευτυχώς που έχουμε καλό αφεντικό @Defkalion και μας αφήνει να κάνουμε ότι θέλουμε,όχι όπως κάποια άλλαΗ πίτα να γίνετε εκτός έδρας
Εδώ οι Αθηναίοι δε μπορούν να βρουν μέρος μέρα και ώρα και θες να κανονίσουμε και εκδρομή στο εξωτερικό. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Και ο,τι έχει γίνει εδώ στο βορρά έχει γίνει με την καλή θέληση και διαθεση ορισμένων μελών. Αυτά τα πράγματα θέλουν τεράστια οργάνωση και ευθύνη.Μια ιδέα είναι να γίνετε κάθε χρόνο η κοπή πίτας, συνάντηση, ολόκληρου του φόρουμ σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη, ένα διήμερο η τριήμερο για όσους μπορέσουν.
Κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί και να επικοινωνήσει σωστά (με αεροπορικές βασικά), στο όνομα του φόρουμ, (με την άδεια του μεγάλου αφεντικού) από το επίσημο μειλ του σαιτ ώστε με κάποιο τρόπο να δοθούν εκπτωτικά κουπόνια η κωδικοί στα μελή που επιθυμούν να παρευρεθούν, για να γίνουν τα εισιτήρια πιο φτηνά.
Αεροπορικές υπάρχουν (αιγαίου σκαι, βολοτεα, ραιαν), το φόρουμ είναι πλέον αρκετά μεγάλο και το γνωρίζουν όλοι. Θεωρώ μια τέτοια οργάνωση εφικτή. Τα καταλύματα μήνα Ιανουάριο Φεβρουάριο έχουν λογικές τιμές.
Φυσικά οι αεροπορικές δεν δίνουν τίποτε χωρίς αντάλλαγμα, (διαφήμιση) αλλά νομίζω μπορεί να γίνει.
Μια τέτοια προωθητική θα κάνει το φόρουμ πιο γνωστό, δυνατό και ίσως μεγαλώσει η εισροή εισόδων από τρίτους σπόνσορες με μια τέτοια κίνηση, συνεργασία.
Μια ιδέα μου είναι και τίποτε παραπάνω.
Αν το ξεκινήσει κάποιος (με έγκριση του Δευκαλιωνα) αν το θεωρεί εφικτό, πρέπει. να έχει καλή επικοινωνιακή κατάρτιση.
Ένα καλογραμμένο κείμενο χρειάζεται και μια συμφωνία.
(Η χι αεροπορική χορηγεί την κοπή πίτας η την ετήσια εκδρομή του τράβελστορις στη Βαρκελώνη παράδειγμα).
Και 10 άτομα να πάνε αρχικά θα είναι πολύ κάλο για το φόρουμ. Θα είναι κάλο να επιτύχει μια τέτοια συμφωνία προβολή πιστεύω. Αυτό ας το κοιτάξει. ο ιδιοκτήτης και κατά ποσό μπορεί να γίνει.Εδώ οι Αθηναίοι δε μπορούν να βρουν μέρος μέρα και ώρα και θες να κανονίσουμε και εκδρομή στο εξωτερικό. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Και ο,τι έχει γίνει εδώ στο βορρά έχει γίνει με την καλή θέληση και διαθεση ορισμένων μελών. Αυτά τα πράγματα θέλουν τεράστια οργάνωση και ευθύνη.
Καμία ημερισια όπως έχει ήδη γίνει καλά είναι. Έχουμε πάει Αιανή, Αμφίπολη, Πετροκέρασα και δε θυμάμαι που αλλού.
Εχουμε εδώ την @Tracer που μπορεί να μας οργανώσει αφού είναι η δουλειά του άντρα της, έχουμε τη @vicky_pl που κατέχει το κομμάτι της οινογνωσιας, τον @apos που γνωρίζει από βουνά σε περίπτωση που κάνουμε Τρεκ, την @Ivana που είναι καλή στην οργάνωση . Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορεί να βγει μια ημερισια αλλά ταξίδι στο εξωτερικό προσωπικά το βρίσκω ανέφικτο.
Έλα να σε δω, ξεκινα την οργάνωση.Και 10 άτομα να πάνε αρχικά θα είναι πολύ κάλο για το φόρουμ. Θα είναι κάλο να επιτύχει μια τέτοια συμφωνία προβολή πιστεύω. Αυτό ας το κοιτάξει. ο ιδιοκτήτης και κατά ποσό μπορεί να γίνει.
Αυτό πρέπει να το κάνει ο Δευκαλίωνας αρχικά σε συνεργασία με κάποιο έμπιστο άτομο ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία. Εγώ σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι. Έφοσον πάρει το πράσινο φως αποφασίζει μια ημερομηνία, οχι σε συνεννόηση με τα μέλη, πολλούς μήνες πριν λέγοντας ότι οποίος επιθυμεί να παρευρεθεί εκεί θα έχει έκπτωση στο ναυλο με την τάδε αεροπορική. Κατάλυμα κλείνει οποίος θέλει όπου θέλει. Μια καθορισμένη ημερομηνία και ώρα συνάντησης για την απαραίτητη φωτογραφία ντοκουμέντο και έγινε. Μια τέτοια διοργάνωση δεν θέλει ψηφοφορίες η παρακάλια. Εκείνη την ημέρα εκείνη την ώρα εκείνες οι πτήσεις. Τέλος.Έλα να σε δω, ξεκινα την οργάνωση.