• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    40
  • This poll will close: .

annoula

Member
Εγώ θα ήθελα να ερθώ, θα ναι πρώτη φορά αν τα καταφέρω και απ τις δύο ημερομηνίες προτιμώ το 18.

8avos

Member
Εγώ θα ήθελα να ερθώ, θα ναι πρώτη φορά αν τα καταφέρω και απ τις δύο ημερομηνίες προτιμώ το 18.
Είναι δυστυχώς περσινό το θέμα και δεν ισχύει καμμία από τις δύο ημερομηνίες.Αφορουσαν το 2024

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Να φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο; Να βάλω 19/1 και 26/1; Να βάλω και τα Σάββατα 18/1 και 25/1; Άλλες ημερομηνίες;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ως Αθηνέζος δε θα δηλώσω κάποια προτίμηση, αλλά ΜΠΟΡΕΙ να έρθω στην πόλη σας για την Πίτα αν ξέρω ημερομηνία 30 μέρες πιο πριν (για χρήση Aegean Pass) και φυσικά αν δεν έχω κάτι άλλο προγραμματισμένο για την ίδια μέρα. Γενικώς θα με βαρεθείτε, θα είμαι πάλι εκεί την άλλη εβδομάδα για τη συνάντηση του Nomadmania ( Calendar - NomadMania )

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Να φτιάξω ένα ερωτηματολόγιο; Να βάλω 19/1 και 26/1; Να βάλω και τα Σάββατα 18/1 και 25/1; Άλλες ημερομηνίες;
@katkats
Μια πρόταση στην πρόταση σου για ερωτηματολόγιο:
Αν δεν ευοδωθεί ημερομηνία μέσω προτάσεων,
δεν φτιάχνεις ένα ερωτηματολόγιο με όλες τις ημερομηνίες του Ιανουαρίου και να ψηφίσουμε σοσιαλιστικά και δημοκρατικά; :haha:

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Επίσης να συμπληρώσω ότι προσωπικά προτιμώ βράδυ, Σάββατου ή Κυριακής.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.718
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom