• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    40
  • This poll will close: .

8avos

Member
Καλή η περίπτωση να γίνει λίγο πιο νωρίς, ας ανοίξουμε ένα νήμα να οργανωθούμε! :cool:

Είναι η περσινή αυτή που βλέπεις, πρέπει να φτιάξουμε καινούρια.

Δύσκολο να μας δώσουν μαγαζί ημέρα Σάββατο...
Οσο και αν σ ακουγεται περιεργο,εκτός των μαγαζιών του κέντρου,οι υπόλοιποι τα παραχωρούν άνετα,διότι η καθημερινή πελατεία τους,ΠΣ βγαίνει κέντρο

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα δημοψήφισμα για τα τελευταία 2 ΣΚ του Ιανουαρίου λοιπόν για αρχή, ή αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι διαφορετικό το συζητάμε.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δύσκολο να μας δώσουν μαγαζί ημέρα Σάββατο...
Αφού δεν μπορεί πλέον να γίνει Σάββατο να περάσετε καλά. Θα παρευρεθώ στης Αθήνας που έχω κλείσει ήδη εισιτήρια.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αφού δεν μπορεί πλέον να γίνει Σάββατο να περάσετε καλά. Θα παρευρεθώ στης Αθήνας που έχω κλείσει ήδη εισιτήρια.
Δεν είπα πουθενά πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί Σάββατο, εξάλλου θα γίνει ψηφοφορία για την ημέρα διαξεαγωγής, μόνο ότι είναι πιο δύσκολο να βρούμε μαγαζί στο κέντρο. Όλες οι προτάσεις δεκτές και υπό συζήτηση.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είπα πουθενά πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί Σάββατο, εξάλλου θα γίνει ψηφοφορία για την ημέρα διαξεαγωγής, μόνο ότι είναι πιο δύσκολο να βρούμε μαγαζί στο κέντρο. Όλες οι προτάσεις δεκτές και υπό συζήτηση.
Καταλαβαίνω οτι όποιος αναλαμβάνει να το διοργανώσει θα πρέπει να μπορεί να είναι κιόλας εκεί. Λύσεις για μαγαζιά υπάρχουν απλά πρέπει να μεριμνήσεις νωρίς. Και πιο μαγαζί δεν θα θέλει να μαζέψει πάνω απο 30 άτομα Σάββατο βράδυ; Απλά πρέπει να το κλείσεις νωρίς, τουλάχιστον 5 μήνες πριν. Θα αναλάμβανα να το κάνω αν μπορούσα. Αλλά δυστυχώς έχω υποχρεώσεις και λείπω πολλά Σ/Κ. Ακόμα και σε αυτό μπορεί να θέλω να έρθω και τελικά να μην μπορέσω. Ελπίζω για της Αθήνας να μην στραβώσει κάτι. Αυτά απο μένα. Βάλτε ψηφοφορία σύμφωνα με αυτό που μπορεί ο διοργανωτής, καθώς είναι και τελευταία στιγμή, αλλιώς δεν έχει νόημα κιόλας.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Προς το παρόν δεν υπάρχει ο διοργανωτής :)
Όποιος ενδιαφερεται μπορεί να αναλάβει.

Το νήμα είναι περσυνό, απλά κάποιος το συνεχισε και φέτος.

Θα αναλάμβανα η ίδια, αλλά θα λείπω το ΣΚ 24-26/1 και δευτερον βλέπω να κλεισω ένα υπερατλαντικό από τις 4 Φεβρουαριου και μετά, οπότε καλύτερα μην πιαστώ και να ψηφιστεί κάτι που πέφτει τότε και δεν είμαι.

υ.γ. Διαχρονικά όμως αποδείχθηκε ότι συνήθως προτιμάται πιο πολύ η Κυριακή από το Σάββατο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.718
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom