panpan
Member
είναι η περσινή. Κάποιος μετέφερε τα μηνύματα εδώΓιατί η ψηφοφορία ειναι φεβρουαριο?
είναι η περσινή. Κάποιος μετέφερε τα μηνύματα εδώΓιατί η ψηφοφορία ειναι φεβρουαριο?
Οσο και αν σ ακουγεται περιεργο,εκτός των μαγαζιών του κέντρου,οι υπόλοιποι τα παραχωρούν άνετα,διότι η καθημερινή πελατεία τους,ΠΣ βγαίνει κέντροΚαλή η περίπτωση να γίνει λίγο πιο νωρίς, ας ανοίξουμε ένα νήμα να οργανωθούμε!
Είναι η περσινή αυτή που βλέπεις, πρέπει να φτιάξουμε καινούρια.
Δύσκολο να μας δώσουν μαγαζί ημέρα Σάββατο...
Αφού δεν μπορεί πλέον να γίνει Σάββατο να περάσετε καλά. Θα παρευρεθώ στης Αθήνας που έχω κλείσει ήδη εισιτήρια.Δύσκολο να μας δώσουν μαγαζί ημέρα Σάββατο...
Δεν είπα πουθενά πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί Σάββατο, εξάλλου θα γίνει ψηφοφορία για την ημέρα διαξεαγωγής, μόνο ότι είναι πιο δύσκολο να βρούμε μαγαζί στο κέντρο. Όλες οι προτάσεις δεκτές και υπό συζήτηση.Αφού δεν μπορεί πλέον να γίνει Σάββατο να περάσετε καλά. Θα παρευρεθώ στης Αθήνας που έχω κλείσει ήδη εισιτήρια.
Καταλαβαίνω οτι όποιος αναλαμβάνει να το διοργανώσει θα πρέπει να μπορεί να είναι κιόλας εκεί. Λύσεις για μαγαζιά υπάρχουν απλά πρέπει να μεριμνήσεις νωρίς. Και πιο μαγαζί δεν θα θέλει να μαζέψει πάνω απο 30 άτομα Σάββατο βράδυ; Απλά πρέπει να το κλείσεις νωρίς, τουλάχιστον 5 μήνες πριν. Θα αναλάμβανα να το κάνω αν μπορούσα. Αλλά δυστυχώς έχω υποχρεώσεις και λείπω πολλά Σ/Κ. Ακόμα και σε αυτό μπορεί να θέλω να έρθω και τελικά να μην μπορέσω. Ελπίζω για της Αθήνας να μην στραβώσει κάτι. Αυτά απο μένα. Βάλτε ψηφοφορία σύμφωνα με αυτό που μπορεί ο διοργανωτής, καθώς είναι και τελευταία στιγμή, αλλιώς δεν έχει νόημα κιόλας.Δεν είπα πουθενά πως δε μπορεί να πραγματοποιηθεί Σάββατο, εξάλλου θα γίνει ψηφοφορία για την ημέρα διαξεαγωγής, μόνο ότι είναι πιο δύσκολο να βρούμε μαγαζί στο κέντρο. Όλες οι προτάσεις δεκτές και υπό συζήτηση.
Μετα να περασεις και απο την κοπή των χαμουτζηδωνΑν τη φτιάξετε 27-28/1 μπορεί να μπορέσω να έρθω.
Δεν γίνεται 31 πετάωΜετα να περασεις και απο την κοπή των χαμουτζηδων