Ναί.Newbies δέχεστε ;
Είναι που θέλουμε να δοκιμάσουμε το μετρό σας να δούμε αν είναι καλύτερο από το δικό μαςΕίναι τόσο πετυχημένες οι κοπές πίτας μας που έρχονται οι μισοί Αθηναίοι σε μας
Έ-ε-ετσι!Οπως βλέπεις σωστά σε ενημέρωσε ο @Kyriakao
ε,τότες 2 και από εμένα κρατήσεις παρακαλώ.
Στις συναντήσεις της Αθήνας συνήθως φοράμε αυτοκόλλητα στο πέτο που γράφουμε το username μας. Γιατί όταν γνωρίζεις 50 άτομα μαζεμένα, σε 5' έχεις ξεχάσει ποιός είναι ποιός. Ιδίως αν είσαι και κάποιας - γκουχ - ηλικίας - γκουχ. Στη Θεσσαλονίκη δε συνηθίζεται, ίσως επειδή γίνονται περισσότερες και συχνότερες συναντήσεις (ή τουλάχιστον γινόντουσαν προ Covid, δεν ξέρω για τώρα) και ο κόσμος γνωρίζεται ήδη, αλλά αν είναι να είμαστε φέτος πολλοί οι "εξωσχολικοί" ίσως θα είχε νόημα να υιοθετηθεί.ε,τότες 2 και από εμένα κρατήσεις παρακαλώ.
Το αστείο είναι ότι δεν θα ξέρω πραγματικά κανέναν,καθότι είμαι φετινός newcomer
ε,τότες 2 και από εμένα κρατήσεις παρακαλώ.
Το αστείο είναι ότι δεν θα ξέρω πραγματικά κανέναν,καθότι είμαι φετινός newcomer
Τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι με τέτοια αυτοκόλλητα κυκλοφορούμε.Στις συναντήσεις της Αθήνας συνήθως φοράμε αυτοκόλλητα στο πέτο που γράφουμε το username μας. Γιατί όταν γνωρίζεις 50 άτομα μαζεμένα, σε 5' έχεις ξεχάσει ποιός είναι ποιός. Ιδίως αν είσαι και κάποιας - γκουχ - ηλικίας - γκουχ. Στη Θεσσαλονίκη δε συνηθίζεται, ίσως επειδή γίνονται περισσότερες και συχνότερες συναντήσεις (ή τουλάχιστον γινόντουσαν προ Covid, δεν ξέρω για τώρα) και ο κόσμος γνωρίζεται ήδη, αλλά αν είναι να είμαστε φέτος πολλοί οι "εξωσχολικοί" ίσως θα είχε νόημα να υιοθετηθεί.