• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025 (19/1 cafe Colombia)

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    43
  • Poll closed .

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είναι τόσο πετυχημένες οι κοπές πίτας μας που έρχονται οι μισοί Αθηναίοι σε μας 😂
Είναι που θέλουμε να δοκιμάσουμε το μετρό σας να δούμε αν είναι καλύτερο από το δικό μας :)

merkourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
2 ότομα και εμείς! Δεν ξέρω αν θα μείνουμε, γιατί τα καταστήματα είναι ανοιχτά εκείνη την Κυριακή, αλλά, θα περάσουμε σίγουρα να αφήσουμε ένα δωράκι! Οπότε +1 φλουρί για ένα κόσμημα Swarovski!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ε,τότες 2 και από εμένα κρατήσεις παρακαλώ.
Το αστείο είναι ότι δεν θα ξέρω πραγματικά κανέναν,καθότι είμαι φετινός newcomer :D
Στις συναντήσεις της Αθήνας συνήθως φοράμε αυτοκόλλητα στο πέτο που γράφουμε το username μας. Γιατί όταν γνωρίζεις 50 άτομα μαζεμένα, σε 5' έχεις ξεχάσει ποιός είναι ποιός. Ιδίως αν είσαι και κάποιας - γκουχ - ηλικίας - γκουχ. Στη Θεσσαλονίκη δε συνηθίζεται, ίσως επειδή γίνονται περισσότερες και συχνότερες συναντήσεις (ή τουλάχιστον γινόντουσαν προ Covid, δεν ξέρω για τώρα) και ο κόσμος γνωρίζεται ήδη, αλλά αν είναι να είμαστε φέτος πολλοί οι "εξωσχολικοί" ίσως θα είχε νόημα να υιοθετηθεί.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ε,τότες 2 και από εμένα κρατήσεις παρακαλώ.
Το αστείο είναι ότι δεν θα ξέρω πραγματικά κανέναν,καθότι είμαι φετινός newcomer :D

Μην στεναχωριέσαι, όλοι κάποτε για πρώτη φορά πήγαμε.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Στις συναντήσεις της Αθήνας συνήθως φοράμε αυτοκόλλητα στο πέτο που γράφουμε το username μας. Γιατί όταν γνωρίζεις 50 άτομα μαζεμένα, σε 5' έχεις ξεχάσει ποιός είναι ποιός. Ιδίως αν είσαι και κάποιας - γκουχ - ηλικίας - γκουχ. Στη Θεσσαλονίκη δε συνηθίζεται, ίσως επειδή γίνονται περισσότερες και συχνότερες συναντήσεις (ή τουλάχιστον γινόντουσαν προ Covid, δεν ξέρω για τώρα) και ο κόσμος γνωρίζεται ήδη, αλλά αν είναι να είμαστε φέτος πολλοί οι "εξωσχολικοί" ίσως θα είχε νόημα να υιοθετηθεί.
Τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι με τέτοια αυτοκόλλητα κυκλοφορούμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.526
Νεότερο μέλος
Mariakis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom