GEORGE KARALIS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ασία παντού
Δεν ανέφερες όμως το ενδεχόμενο να βρεις τον σύζυγο γκουρού που λέγαμε...
Τότε Θύμιο, αφού διάβασες τις ιστορίες της Ινδίας, φαντάσου το σοκ το δικό μου, που όλες οι παραπάνω συμβουλές δεν αναφέρθηκαν από συνφορουμίτες...Νομίζω τις εχω διαβάσει όλες...Εντάξει κάποια θα έχει ξεφύγει...Αλλα έχουμε ακόμα καιρό!!Τουλάχιστον εγώ,γιατί εσύ το εχεις ηδη προγραμματίσει...!Θα περιμένω και την δική σου λοιπόν!!!
Αχ ναι, αυτό το ξέχασα, με τις πάνες βρακάκια και όλα τα υπόλοιπα θα είμαι η καλύτερη νύφη για τον γκουρού, οπότε θα γίνω γκουρούνα!!!Δεν ανέφερες όμως το ενδεχόμενο να βρεις τον σύζυγο γκουρού που λέγαμε...
αχ αχ το φλουρί έπεσε σε απούσα , το δώρο -αεροπορικό εισητήριο εις Περού δεν το δέχτηκε γιατί παθαίνει ναυτία στο αεροπλάνο- Ελένη που είσαι;;; Κέρδισες το φλουρί!!!!!!
Ευχαριστώ taver για την τόνωση ηθικού!!!Καλησπερα απο Ινδια. Μην ακους τιποτα, μια χαρα ειναι. Μικρα προβληματα, που με λιγη προσοχη τα αποφευγεις...
Η αλήθεια είναι, πως υπήρχε κάποια υπερβολή, στις συμβουλές των φίλων για την Ινδία,
οι φίλοι την λατρευουν την Ινδία πάντως και σου χαρίζουν το κάτωθι άσμα
υγ. μη ξεχάσεις τα πάμπερς
Ευχαριστώ Σταύρο για το αγαπημένο μου τραγούδι!!!Η αλήθεια είναι, πως υπήρχε κάποια υπερβολή, στις συμβουλές των φίλων για την Ινδία,
Είμαι σίγουρη πως θα λατρέψω κι εγώ την Ινδία (με ή χωρίς πάμπερς)
Ανταποδίδω με ολίγη ινδουιστική φιλοσοφία...
ποιος ειπε οτι δεν το θελω?εχω κανει προπονηση με τη ραιαν και ειμαι ετοιμη να μπω σε οτι αεροπλανο με βαλεις....γιατι υποπτευομαι σε τι θα με βαλεις...σε τιποτα "ξεχασμενες"αεροπορικες που μια εβδομαδα μετα θα κλεισουν οριστικά και θα χω και καμμια 20αρια τρανζιτ....
μου λειψατε πολύ πολύ...φιλια σε ολους και ευχαριστω για το δωρο!!!(το κανονικο,οχι το "ντεμεκ"....θα τα πουμε συντομα ελπιζω...
Δεν έχω πάει Ινδία και δεν ξέρω τι σχέση έχει με αυτό το κομμάτι, όμως πάντα συγκινούμαι όταν το ακούω. Μπράβο Σταύρο.Η αλήθεια είναι, πως υπήρχε κάποια υπερβολή, στις συμβουλές των φίλων για την Ινδία,