• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25

bandit650

Member
Αυτό μπορεί να είναι καλή φάση. Δεν ζητάνε κάτι περίεργο για την κράτηση;
οχι. Απλα καταναλωση. Ειπα για καμια 50 αρια ατομα. θα διαμορφωθει χωρος με ψηλα σκαμπο για δυνατοτητα να κινουμαστε στο χωρο. Για το θεμα της εντασης μουσικης (δε το συζητησα) μπορουμε να ειμαστε λιγο πιο απομακρα.
Αν υπαρξουν και αλλες προτασεις θα επιλεξουμε αυτη που βολευει τους περισσοτερους.
Καλο ειναι να μη γινονται μονο κριτικες και οδηγιες για τους χωρους που προτεινονται αλλα προτασεις χωρων.

varioAthens

Member
οχι. Απλα καταναλωση. Ειπα για καμια 50 αρια ατομα. θα διαμορφωθει χωρος με ψηλα σκαμπο για δυνατοτητα να κινουμαστε στο χωρο. Για το θεμα της εντασης μουσικης (δε το συζητησα) μπορουμε να ειμαστε λιγο πιο απομακρα.
Αν υπαρξουν και αλλες προτασεις θα επιλεξουμε αυτη που βολευει τους περισσοτερους.
Καλο ειναι να μη γινονται μονο κριτικες και οδηγιες για τους χωρους που προτεινονται αλλα προτασεις χωρων.
Αυτο!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Le Roi · Agias Paraskevis 126, Chalandri 152 32, Greece

Το καταστημα ειναι ακριβως στη εξοδο του μετρο Αγια Παρασκευη.
Εχω παει πολλες φορες και ειναι ωραιο μεγαλο και με ροκ μουσικη.
Πηρα τηλεφωνο και υπαρχει διαθεσιμοτητα και δυνατοτητα για το Σαββατο που μας ενδιαφερει.

@Spark ο βενετης ειναι πολυ ακριβος νομιζω.
Εξαιρετικός χώρος και για μένα ιδιαίτερα βολικό (τύπου θα έρθω με τα πόδια 😄)!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μάθετε μπαλίτσα από τις σαλονικιές κι εσείς επιτέλους

thanassis33

Member
Για μένα δεν είναι βολικό (νότια προάστια γαρ).
Θα προτιμούσα κάτι πιο κέντρο ή νότο.
Τέλος πάντων, όπου κανονίσετε θα έρθω.

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Ευχαριστούμε πολύ για την έρευνα. Εγώ αν και μένω Νότια Προάστια, συμφωνώ απόλυτα με την πρότασή σου.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Μόλις μίλησα με Μύρτιλο καφέ (Αμπελόκηποι) και μου είπαν ότι μπορούν να μας παραχωρήσουν το χώρο από τις 7 έως τις 11-12μεσανυχτα(κανονικά κλείνουν γύρω στις 10.30μμ),με κόστος 130€,χωρίς ελάχιστη κατανάλωση εννοείται μόνο από το μαγαζί.Η πρόταση του @bandit650 μου φαίνεται καλύτερη, πιστεύω ότι θα πρέπει να κλείσουμε εντός των επόμενων ημερών, διότι τα περιθώρια στενεύουν.Αν έχει κάποιος/α συγκεκριμένη αντιπρόταση ας την παραθέσει.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Μόλις μίλησα με Μύρτιλο καφέ (Αμπελόκηποι) και μου είπαν ότι μπορούν να μας παραχωρήσουν το χώρο από τις 7 έως τις 11-12μεσανυχτα(κανονικά κλείνουν γύρω στις 10.30μμ),με κόστος 130€,χωρίς ελάχιστη κατανάλωση εννοείται μόνο από το μαγαζί.Η πρόταση του @bandit650 μου φαίνεται καλύτερη, πιστεύω ότι θα πρέπει να κλείσουμε εντός των επόμενων ημερών, διότι τα περιθώρια στενεύουν.Αν έχει κάποιος/α συγκεκριμένη αντιπρόταση ας την παραθέσει.
Συμφωνώ κι εγώ. Ας το κλείσουμε γιατί οι ημέρες περνάνε. Δεν θα το αγοράσουμε κι όλας!!! ;)

AlexFocus

Member
Καλη μου φαινεται και μενα η προταση του φιλου @bandit650. Ειναι διπλα και το Μετρο. Εγω μενω Αργυρουπολη αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορουν ολοι να εξυπηρετηθουν εκτος και αν βρει κανεις στο Κεντρο κατι. Εκτος απροοπτου θα ερθω και εγω να σας γνωρισω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.726
Μέλη
39.464
Νεότερο μέλος
EvagS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom