• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    34

bandit650

Member
οπου και να εγινε η πιτα ολοι κατι πηραμε. Οποτε μια ελαχιστη καταναλωση 10 - 15 ευρω δε ειναι κατι το σημαντικο.
Εναλακτικα οπως προταθηκε μπορουμε να δουμε μαγαζια εκτος κεντρου αλλα κοντα στο μετρο η το τρενο.
στο mall ας πουμε εχει πολλα μαγαζια που για σαββατο βραδυ δε θα ελεγαν οχι για μια παρεα 30+ ατομων.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Να ακυρωσω τον ημιυπαιθριο της Μαντζαρου? Δεν ειναι σωστο να τον εχω κρατημενο ενω ειναι ακαταλληλος. @orestcrete
Οκ, πριν μιλήσω με τον Γιάννη. Έχουμε κρατήσει την ταράτσα στη Μαντζαρου για 1η Φεβρουαρίου για 40 άτομα και ρωτήσαμε για το ημιώροφο και δεν μας τον έδωσαν ή δεν έχουμε ρωτήσει για τον ημιώροφο;

paefstra

Member
Οκ, πριν μιλήσω με τον Γιάννη. Έχουμε κρατήσει την ταράτσα στη Μαντζαρου για 1η Φεβρουαρίου για 40 άτομα και ρωτήσαμε για το ημιώροφο και δεν μας τον έδωσαν ή δεν έχουμε ρωτήσει για τον ημιώροφο;
Ρωτησαμε αλλα 1. Δεν χωραμε στον ημιοροφο 2. Ειπαν οτι δινουν τον ημιυπαιθριο. Τιποτε αλλο.

Mary Stardust

Member
Ρωτησαμε αλλα 1. Δεν χωραμε στον ημιοροφο 2. Ειπαν οτι δινουν τον ημιυπαιθριο. Τιποτε αλλο.
Θέλετε να δούμε το Chocolat royal στο Θησείο; Είναι τριοροφο και με κλειστη ταράτσα. Την ταράτσα δε μας τη δίνουν σίγουρα, όμως κάποιον από τους κάτω ορόφους νομίζω μπορούμε να τον κλείσουμε.

paefstra

Member
Θέλετε να δούμε το Chocolat royal στο Θησείο; Είναι τριοροφο και με κλειστη ταράτσα. Την ταράτσα δε μας τη δίνουν σίγουρα, όμως κάποιον από τους κάτω ορόφους νομίζω μπορούμε να τον κλείσουμε.
Ξεχυθειτε να ρωτησετε παντου. Εγω ακυρωσα τον ημιυπαιθριο της Μαντζαρου.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν έρχεστε προς Κιάτο μερια, για κάνα κοκορέτσι, αρνάκι σούβλας και πατάτα τηγανιτή, και το φλουρί θα δούμε που θα το βάλουμε. Μια ιδέα έγραψα
1733766381138.jpeg

1733766408301.jpeg

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!

Spark

Member
Φαίνεται πως δεν έχετε καταλήξει για τον χώρο, έχω και εγώ μια πρόταση, είναι ένα εστιατόριο που δέχεται κρατήσεις για εκδηλώσεις, έχει κινέζικο μενού αλλά μπορεί να προσφέρει πίτα ή απλά ποτό κ κρασί. Βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό Εθνική Άμυνα και έχει εύκολο πάρκινγκ στην οδό Καμπούρογλου.
Στο μαγαζί αυτό πηγαίνω τακτικά και είμαι ευχαριστημένος από τα βιγκαν πιάτα του.
ιστοσελίδα: China's Fantasy – Αυθεντική Ασιατική κουζίνα

χάρτης/φωτο google: China's Fantasy

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ξενικά προτιμούμε ένα μαγαζί που δε θα καθόμαστε σε σταθερές θέσεις, όχι εστιατόριο με κλασσικά τραπεζοκαθίσματα.
Επίσης θέλουμε να μην έχει πολύ δυνατή μουσική (για να διευκολύνεται η κουβέντα)

tatooine

Member
Μπορείτε να βρεθείτε στο Ζάππειο με ένα αναψυκτικό στο χέρι (από το σπίτι) και να κάνετε πηγαδάκια.
Χαιλαιτ δε της βραδιάς, περπάτημα προς την ακρόπολη αφού πρώτα δείτε τις στήλες του ολύμπιου Διός απέξω.
Και θα βρεθείτε και θα κάνετε οικονομία για το επόμενο ταξίδι σας.
Θα πρωτοπορήστε έναντι των Θεσσαλονικιών που και μαγαζί θα βρουν και θα βρεθούν όπως κάθε χρόνο και θα συνεχίσουν να σας την λένε και δεν θα έχουν άδικο και θα περάσουν καλύτερα..
Εάν βρέχει θα κρατάτε ομπρέλες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.747
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα