• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    34

Mary Stardust

Member
Πάντως αναφορικά με το μετρό τα Σάββατα είναι μέχρι τις 2.
Εννοείται να γίνει νωρίς για να βολευτει περισσότερος κόσμος (κι εγώ άλλωστε δεν την παλεύω με τα ξενύχτια), αλλά οι ώρες λειτουργίας του Σαββάτου είναι αρκετά ασφαλείς ώστε να μη χρειαστεί κανείς να πληρώσει διπλή ταρίφα.
Εντάξει παίρνω και τραίνο ως Κηφισιά. Και μετά θα το παρω το ταξί. Δεν έχω θέμα. Το ειπα για να μην το πάρω από το κέντρο ως το σπίτι.
Γενικά δε θέλω να παρεμβω στο πρόγραμμα.
Μια πρόταση έκανα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λοιπον πηρα τηλ στη Μαντζαρου 3, μας δινουν τον 3ο οροφο prive στο roof garden. Χωραει πολυ πανω απο 40 ατομα συμφωνα με τα λεγομενα τους. Πληρωνετε ο,τι καταναλωσετε σε ποτα. Ειπαμε οχι φαι γιατι αγγιζει το 50ρικο μου επαν.
Ε και αφου βρηκα ελευθερη την ημερομηνια μου ειπαν να μην το καθυστερησω καθολου γιατι θα την προλαβουν αλλοι και ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!
Για πιτα του Travel Stories σημειωσαν, απο τις 9 το βραδυ.
Δεν έχω πάει στο μαγαζί, δεν το έχω δει, αλλά είμαστε σίγουροι για roof garden το Φεβρουάριο;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Να πάρουμε μαζί φλασκί;
Μου θύμισε εναν Χιώτη καπετάνιο που είχα σαν δόκιμος το μακρινό 94, στην Βραζιλία,ψ στα μπαρ που πηγαίναμε για την παρέα κοριτσιών, κουβαλούσε μαζί του πάντα το δικό του μπουκάλι Bacardi από τα αδασμολογητα του πλοίου. :haha:

Υ.Γ Για κάτι τέτοια έχει βγεί στο συναφι μας η παροιμία, Αν δεν κάνεις μ Ανδριώτη,δεν τον εκτιμάει τον Χιώτη... sorry για το off topic.

paefstra

Member
Δεν έχω πάει στο μαγαζί, δεν το έχω δει, αλλά είμαστε σίγουροι για roof garden το Φεβρουάριο;
Δεν ειναι υπαιθριος χωρος τον χειμωνα. Θα περασω για αυτοψια. Βασιστηκα στον @bandit650 και τη @vanda που το προτειναν γιατι πηγαν σε συνεστιαση.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Τους έδωσε ξερά :haha:

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καποιος να φροντισει για την πιτα.
Εγω εχω να προτεινω που θα φαμε after: στον "Πριγκιπα" καμια 500ρια μετρα πιο περα για σαντουήτς προβατινα (για τον @psilos3 αν ερθει), για να φυγει απο πανω μας η Κολωνακιλα.
:haha:'Οπως λέμε: και του σαλονιού και του λιμανιού!φοβερή..

Εντάξει παίρνω και τραίνο ως Κηφισιά. Και μετά θα το παρω το ταξί. Δεν έχω θέμα. Το ειπα για να μην το πάρω από το κέντρο ως το σπίτι.
Γενικά δε θέλω να παρεμβω στο πρόγραμμα.
Μια πρόταση έκανα.
Μετά θα σε ανεβάσουμε εμείς,μην ανησυχείς.(Εκτός απροόπτου πάντα!)

Last edited:

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Κανονικά θα έπρεπε να κλειστεί μαγαζί στη Σαλόνικα, που την αγαπάτε οι εξ' Αθηνών τόσο πολύ και έτσι να δείξετε έμπρακτα την Αγάπη σας!
🙃
Θα ανεβείτε και στην "ερωτική συμπρωτεύουσα" να σας πάμε βόλτα και με το καινούριο μετρό μας, του κουτιού, σε λέω!
Αλλά εγώ νέος ων, δεν ξέρω κανένα-νε, πως να οργανωθεί..
Άλλωστε οι παλιότεροι ξέρουν και καλύτερα τα χούγια των travelstoriανων..
Πάντως,@paefstra, Κολωνακίλα, δεν υπάρχει στην Σαλόνικα. Φλωρίλα μόνο υπάρχει στο Πανόραμα και στις ανατολικές περιοχές και εκεί όχι πάντα. Κολωνακίλα είναι όλη μαζεμένη στο Κολωνάκι, στην Παλιά Κηφισιά και στην Φιλοθέη (και εκεί όχι πάντα)..
:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.488
Νεότερο μέλος
DespinaTsi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα