• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25

paefstra

Member
Λοιπον πηρα τηλ στη Μαντζαρου 3, μας δινουν τον 3ο οροφο prive στο roof garden. Χωραει πολυ πανω απο 40 ατομα συμφωνα με τα λεγομενα τους. Πληρωνετε ο,τι καταναλωσετε σε ποτα. Ειπαμε οχι φαι γιατι αγγιζει το 50ρικο μου επαν.
Ε και αφου βρηκα ελευθερη την ημερομηνια μου ειπαν να μην το καθυστερησω καθολου γιατι θα την προλαβουν αλλοι και ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!
Για πιτα του Travel Stories σημειωσαν, απο τις 9 το βραδυ.

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η πλάκα είναι ότι εγώ πετάω τα μεσάνυχτα από Αθήνα την ημέρα κοπής της πίτας στην Αθήνα. Οπότε αν γίνει νωρίς θα περάσω για καμιά ώρα έτσι για να σας γνωρίσω, όσους προλάβω.
Οπότε βάλτε και μια ώρα για να δούμε αν βολέψει τελικά...

paefstra

Member
Η πλάκα είναι ότι εγώ πετάω τα μεσάνυχτα από Αθήνα την ημέρα κοπής της πίτας στην Αθήνα. Οπότε αν γίνει νωρίς θα περάσω για καμιά ώρα έτσι για να σας γνωρίσω, όσους προλάβω.
Οπότε βάλτε και μια ώρα για να δούμε αν βολέψει τελικά...
Ρωτησαν ωρα, ειπα 9 λιγο στην τυχη. Θες να πουμε 8?
@katkats νομιζω οτι μπορουμε να το κανουμε high light με καποιον τροπο ωστε να το δουν οσοι θελουν να ερθουν απο μακρια.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ρωτησαν ωρα, ειπα 9 λιγο στην τυχη. Θες να πουμε 8?

E ναι το 9 είναι απαγορευτικό. 10 πρέπει να είμαι στο Βενιζέλος. Αλλά οκ προφανώς και ό,τι βολεύει τον κόσμο καλύτερα. Εγώ ακόμη δεν ξέρω πως θα κινηθώ, τα μπρος πίσω για να πάρω βαλίτσες κλπ. Κρίμα ήταν ευκαιρία να σας δω αλλά άλλαξε η ώρα της πτήσης και πήγε νωρίτερα.

paefstra

Member
E ναι το 9 είναι απαγορευτικό. 10 πρέπει να είμαι στο Βενιζέλος. Αλλά οκ προφανώς και ό,τι βολεύει τον κόσμο καλύτερα. Εγώ ακόμη δεν ξέρω πως θα κινηθώ, τα μπρος πίσω για να πάρω βαλίτσες κλπ. Κρίμα ήταν ευκαιρία να σας δω αλλά άλλαξε η ώρα της πτήσης και πήγε νωρίτερα.
Αν πρεπει να εισαι 10 στο Βενιζελος, θα φυγεις 9 απο Συνταγμα. Χμμμ μονο αν ερθεις στο μπαρ με βαλιτσα και παλι το μετρο που εξυπηρετει ειναι απο Παν/μιο, ενω το λεωφορειο οχι και τοσο με βαλιτσα.

Mary Stardust

Member
Λοιπον πηρα τηλ στη Μαντζαρου 3, μας δινουν τον 3ο οροφο prive διπλα στο roof garden. Χωραει πολυ πανω απο 40 ατομα συμφωνα με τα λεγομενα τους. Πληρωνετε ο,τι καταναλωσετε σε ποτα. Ειπαμε οχι φαι γιατι αγγιζει το 50ρικο μου επαν.
Ε και αφου βρηκα ελευθερη την ημερομηνια μου ειπαν να μην το καθυστερησω καθολου γιατι θα την προλαβουν αλλοι και ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!
Για πιτα του Travel Stories σημειωσαν, απο τις 9 το βραδυ.
Ίσως καλύτερα πιο νωρίς για να προλάβουμε να πούμε καμιά κουβέντα και να προλάβουμε και κανα τελευταίο μετρό.
Αν πουμε 9 μέχρι να κόψουμε την πίτα θα πάει 10 και θα είμαστε ολοι με το άγχος. Θα θέλω κανα 30 άρι ευρώ ταξί να γυρίσω με διπλή ταρίφα 😢😢😢

paefstra

Member
Ίσως καλύτερα πιο νωρίς για να προλάβουμε να πούμε καμιά κουβέντα και να προλάβουμε και κανα τελευταίο μετρό.
Αν πουμε 9 μέχρι να κόψουμε την πίτα θα πάει 10 και θα είμαστε ολοι με το άγχος. Θα θέλω κανα 30 άρι ευρώ ταξί να γυρίσω με διπλή ταρίφα 😢😢😢
Θα τηλ να πω 8. Θελετε πιο νωρις?
Edit ηδη το πηγα 8. Αν θελετε και πιο νωρις λενε οκ. Ο,τι αποφασισετε.

paefstra

Member
Καποιος να φροντισει για την πιτα.
Εγω εχω να προτεινω που θα φαμε after: στον "Πριγκιπα" καμια 500ρια μετρα πιο περα για σαντουήτς προβατινα (για τον @psilos3 αν ερθει), για να φυγει απο πανω μας η Κολωνακιλα.

Last edited:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάντως αναφορικά με το μετρό τα Σάββατα είναι μέχρι τις 2.
Εννοείται να γίνει νωρίς για να βολευτει περισσότερος κόσμος (κι εγώ άλλωστε δεν την παλεύω με τα ξενύχτια), αλλά οι ώρες λειτουργίας του Σαββάτου είναι αρκετά ασφαλείς ώστε να μη χρειαστεί κανείς να πληρώσει διπλή ταρίφα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα