Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    28

piccolo_mondo

Member
Σε απαντησα χτες αφου: θα ερθω να σε κανω παρεα!
Θα ρθω κι εγω μαζι σας, αν με θελετε! Κι ετσι και θα λεω "εχω παει" και θα σας εχω δει και θα κοιμαμαι στις 10! Win win :clap:

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εμείς θα πάμε 7 η ώρα να πιούμε μια μπύρα πριν το ταξίδι κ όποιος μπορεί να έρθει νωρίτερα να γνωριστούμε, έχει καλώς. 9 η ώρα πρέπει να αναχωρήσουμε για αεροδρόμιο, μην έχουμε κ άγχος.

piccolo_mondo

Member
Αρα: ερχομαι, σε παιρνω, περπαταμε, συνανταμε Eva, τα λεμε και οταν ερχονται οι αλλοι εμεις θα φευγουμε :bleh:
Yes, ετοιμο το πλανο, βολικο και τακτοποιημενο!
(Α να παρουμε κι ενα κομματι πιτας φευγοντας για το περπατημα της επιστροφης!)

bandit650

Member
Ως ώρα προσέλευσης οποιος θέλει έρχεται και πιο νωρίς. Απλά είναι Σάββατο και κάποιοι ίσως να δουλεύουν απόγευμα γι'αυτό και το 9.
Όσοι θα έρθουν με παρέα ψηφίζουν πάνω κανονικά για τον εαυτό τους και συμπληρώνουν με μήνυμα πόσα θα είναι τα ΈΞΤΡΑ άτομα που θα ερθουν.
Και στο σύνολο προσθέτουμε το προηγούμενο συν το/α δικά μας άτομα.

Ξεκινάω εγώ με +1 άτομα

Σύνολο έξτρα. 1.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
εγώ 1+1 θα έρθω νωρίς κ θα φύγω ακόμη πιο νωρίς ίσως να μην προλάβω καν την πίτα. Θα ορίσω αντιπρόσωπο να παραλάβει το κομμάτι μου :)

bandit650

Member
εγώ 1+1 θα έρθω νωρίς κ θα φύγω ακόμη πιο νωρίς ίσως να μην προλάβω καν την πίτα. Θα ορίσω αντιπρόσωπο να παραλάβει το κομμάτι μου :)
Για να πάρεις κομμάτι πρέπει να ξέρουμε το σύνολο των ατόμων. Γι'αυτό πρότεινα το τρόπο όπως πιο πάνω. Εκτός και αν κάποιος αναλάβει το μέτρημα.

paefstra

Member
Θελουμε και προτασεις για βρωμικο αφτερ εκει διπλα.

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θυμίζω ότι η ψηφοφορία για τη μόνιμη ημερομηνία κοπής πίτας ανέδειξε νικητή το "Πρώτο Σάββατο Φεβρουαρίου, 20:00 μ.μ." .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom