piccolo_mondo
Member
Εγω θελω κι εσενα! Και την @paefstra βεβαιως βεβαιως! It's been a looong time..Αμα κανεις τεστ πριν ερθεις εγω σε θελω
Last edited:
Εγω θελω κι εσενα! Και την @paefstra βεβαιως βεβαιως! It's been a looong time..Αμα κανεις τεστ πριν ερθεις εγω σε θελω
Απο το ´15!!!Εγω θελω κι εσενα! Και την @paefstra βεβαιως βεβαιως! It's been a looong time..
Πάμε στα πέναλτι.Ισοπαλια βλεπω σε δυο ημερομηνιες.
Ναι, ναι, συμφωνώ! Να πάρει καμία ακόμα ψήφο το 21-22 να έρθω κι εγώ.Εγω προτεινω να σβησουμε τις αλλες επιλογες, να αφησουμε τις 2 επικρατεστερες κ να αφησουμε λιγο χρονο ακομα να ψηφισουν κ να δουν το ποστ κ αλλα μελη.
Ποσο αριστοτεχνικα το πασαρεςΝαι, ναι, συμφωνώ! Να πάρει καμία ακόμα ψήφο το 21-22 να έρθω κι εγώ.
Δεν έχει νόημα, γιατί θεωρητικά ο κόσμος έχει ψηφίσει τις ημερομηνίες που μπορεί. Άσε που δεν ξέρω πώς μπορώ να σβήσω επιλογές. Προτείνω, αφού απορρίφθηκε το ερχόμενο ΣΚ, να αφήσουμε μέχρι την Παρασκευή τα ξημερώματα την ψηφοφορία και να ρίξουμε προτάσεις για τόπο συνάντησης.Εγω προτεινω να σβησουμε τις αλλες επιλογες, να αφησουμε τις 2 επικρατεστερες κ να αφησουμε λιγο χρονο ακομα να ψηφισουν κ να δουν το ποστ κ αλλα μελη.