Περαστικα και να πανε ολα καλα!Λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας στην οικογένεια μου από προχθές, δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν. Να περάσετε υπέροχα! Πραγματικά ήθελα πολύ να έρθω...
Δεν πειράζει, στην επόμενη συνάντηση (ελπίζω και πριν την επόμενη πίτα). Εύχομαι περαστικά!Λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας στην οικογένεια μου από προχθές, δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν. Να περάσετε υπέροχα! Πραγματικά ήθελα πολύ να έρθω...
Γρήγορα περαστικά!Λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας στην οικογένεια μου από προχθές, δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν. Να περάσετε υπέροχα! Πραγματικά ήθελα πολύ να έρθω...
Γρήγορη ανάρρωση, όλα να πάνε καλά!Λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας στην οικογένεια μου από προχθές, δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν. Να περάσετε υπέροχα! Πραγματικά ήθελα πολύ να έρθω...
Εννοείται.Καλημέρα προλαβαίνω τώρα?
Καλημέρα προλαβαίνω τώρα?
Ταυτότητα όχι πάνω απο δεκαετίαΔιαβατήριο, ταυτότητα, πιστοποιητικό γεννήσεως, υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι αυτός που ισχυρίζεσαι καθώς και μέλος του φόρουμ, αντίστοιχη βεβαίωση από τον Δευκαλίωνα και τσουπ γίνεσαι αποδεκτός