tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Κανε το κοροιοδο και μην καλεις κανεναν. Να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για το φλουρι...Τι γίνεται βρε παιδιά;
Κανε το κοροιοδο και μην καλεις κανεναν. Να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για το φλουρι...Τι γίνεται βρε παιδιά;
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μακριά και φαντάζομαι ότι πολλοί θα το σκέφτονται γι αυτό ή δε θα ξέρουν μέχρι τελευταία στιγμή.:roll:
Ερση, εξακολουθει να υπαρχει θεση στο αυτοκινητο σου;
Αν ενδιαφέρεσαι δες και αυτή την λύση.... πέρυσι πήγαμε Κοζάνη και μια χαρά μεταφερθήκαμε όλοι.Σε διαβεβαιώ κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε!
και εδώ υπάρχουν θέσεις (δεν πιστεύω να μην μας την φέρετε την μικρότρη ταξιδιώτισσα της παρέας;Και εμείς μέσα είμαστε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου! Δύο θέσεις ελεύθερες στο αυτοκίνητο.
Προδοτρα!Το ισως εγινε ναι! Τερμα οι υποχρεωσεις γι αυτο το σαβ/κο. Μονο προβλημα η μετακινηση. Ερση, εξακολουθει να υπαρχει θεση στο αυτοκινητο σου;
Με βολεύει η ημερομηνία, θα ενημερώσω και το ετερον ήμισι και θα ρθουμε μετά τέκνων λογικά.
αρ γιου κιντινγκ μι!? ειπες οτι θα πας με το ετερον ημισυ ΑΦΟΥ, καθως κ με τα τεκνα. Που θα χωραω; Εκτος αν με σουρνετε με σχοινι με το σμαρτ, σαν τα τενεκεδακια στις χολλυγουντιανες ταινιες.Προδοτρα!
Εγω θα παω και θα εχω και ενα σακο με τα μαγιω μας μεσα
Δε ξέρω αν θα έρθει η Μαρία ακόμα και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πλην του σμαρτ (εχω και beetle , πάμε μια βόλτα )αρ γιου κιντινγκ μι!? ειπες οτι θα πας με το ετερον ημισυ ΑΦΟΥ, καθως κ με τα τεκνα. Που θα χωραω; Εκτος αν με σουρνετε με σχοινι με το σμαρτ, σαν τα τενεκεδακια στις χολλυγουντιανες ταινιες.
Υγ: Προς το παρον εχουμε το μασαζ, ασε τα νερα για αλλη βδομαδα
και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πλην του σμαρτ (εχω και beetle , πάμε μια βόλτα )