Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
Συμμετοχες εδω : http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=624&day=2013-2-17
επί της ευκαιρίας των επίκαιρων γεγονότων (ας συγχωρέσουν οι Βόρειοι για μικρή δόση του χιούμορ )
Λοιπόοοοοοοοοον,
έκανε πέρυσι ο Μπορεάλις την "Πίτα" τόσο τέλεια και κανένας δεν τολμάει να κάνει κάτι λιγότερο φέτος.
Ντροπή σας!
Οπότε, μετά από μικρό συμβούλιο που έγινε εκτός του φόρου (και αφού δεν έχω και πολύ χρόνο, αλλά λέω να το ... εντελώς) έπεσε κλήρος σε μένα να το οργανώσω.
Θα είμαι σύντομη-
δεν θα μοιράσω ένα σωρό δώρα σαν τον φίλο μου, αλλά θα σας περιμένω με πολλή χαρά και διάθεση! Την πίτα μόνη μου θα ζυμώσω! shock
όχι επειδή είμαι καλή σε αυτό, αλλά έτσι που θυμηθήκαμε, που να την βρείς στην αγορά.
Κυριακή, 17.02.2013. στις 12 το μεσημέρι, χωριό Πετροκέρασα, δήμου Λαγκαδά.
Δήμος Λαγκαδά | Πετροκέρασα
ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Δημοτικά διαμερίσματα
Το χωριό είναι συμπαθέστατο, έχει και να πιούμε και να φάμε (κάτι κατσίκια σούβλας και παρόμοια), είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε παραμυθιάζει λές και έφυγες μικρή εκδρομούλα. Έχει ένα καζάνι όπου φτιάχνουν τσίπουρα το οποίο θα μας ανοίξουν να το δούμε λίγο *μου υποσχέθηκε o πρόεδρος του χωριού, θα δούμε πόσο είναι να τον εμπιστευόμαστε), κάτι μέλια πουλάνε και υπόλοιπα παραδοσιακά...ωραίες καταστάσεις .
Περισσότερα για το χωριουδάκι αυτό θα σας γράψω, βασικά θα βάλω φωτογραφίες λίγο αργότερα καθώς πέρασα εκεί την προηγούμενη Κυριακή και το γεύτηκα λίγο.
Ως εκεί φτάνει κανείς ή απ' το Λαγκαδά μέσω του Ζαγκλιβέρι, ή από Ανατολικά- Θέρμη.Ν.Ραιδεστός-Βασιλικά-Λιβάδι-Πετροκέρασα. Η δεύτερη, από ένα σημείο και μετά αποτελεί ωραία διαδρομή.
Όποιοι σκοπεύουν να έρθουν και έχουν μέσο μεταφοράς, ας ανακοινώσουν κενές θέσεις που θα έχουν στο ΙΧ τους, έτσι ώστε να βολευτούμε όλοι όσοι είμαστε με τα πόδια
Παρακαλώ τους διαχειριστές να φτιάξουν εκείνη την λίστα (πως την λέμε...) που δηλώνουμε ποιος έρχεται, ποιος όχι, και ποιος το παίζει δύσκολος μέχρι την τελευταία στιγμή
Last edited by a moderator: