-Δε θα σκεφτομαι το επομενο, αλλα το μεθεπομενο ΑΝΕΤΑ!
σωστηηηηηή
Οντως ταξιδι τζουρα ηταν! Ωραια παντως τζουρα! Το κεικ το εφερες σουβενιρ στο συζυγο;
Εχω μολις 2 μερες που επεστρεψα ...οποτε προς το παρον εχει πιασει .Έπιασε?????????? Γιατί εμένα δεν πιάνει ποτέ.....:roll::roll:
Φαινεται οτι στη μοδα ειναι τα τροφαντα κοριτσια αυτη την περιοδο ..χαχαχα!σε πιστευω!!!!!
οσο για το αμστερνταμ.........γυρισα πριν 2 βδομαδες και εκανα ακριβως τα ιδια πραγματα!!!!εμενα βεβαια παντα η ξαδελφη μου με εσωνε απο τα ποδηλατα που δεν σταματουσαν με τιποτα.........
οσοσ για τα κοριτσια στις βιτρινες...........εγω πετυχα πολλες νεες αλλα με πολυ περισσοτερα κιλα απο αυτα που φανταζομουν.........
επρεπε να νοικιασετε ποδηλατα παντως!τρομερη εμπειρια να βρεχει και εμεις να εχουμε τα ποδηλατα μας και να γελαμε σαν τα χαζοχαρουμενα λογω βροχης λογω κρυου κτλ!
Τι εγινε τελικα πηγες και συ Αμστερνταμ ..για πες ..για πες περιμενω ιστορια.Αν δεν ημουν συνεχεια στο τρεξιμο θα κανονιζαμε συναντηση.Την ημερα που ειχε streetpainting πετυχες το ζευγαρι η μονο την γυναικα που εκανε μια γυναικα(?) αν θυμαμαι καλα...Θα γραψω και εγω κατι ψιλα πιο μετα απο Κολωνια και Αμστερνταμ...
Εφαγα ενα μικρο κομματι ...σαχλαμαρες ..δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.-Δε θα σκεφτομαι το επομενο, αλλα το μεθεπομενο ΑΝΕΤΑ!
Οντως ταξιδι τζουρα ηταν! Ωραια παντως τζουρα! Το κεικ το εφερες σουβενιρ στο συζυγο;
Χε χε ειμαι γρηγορο πιστολι !Καλά, φιλενάδα, δεν παίζεσαι!!!
Πότε πήγες, πότε γύρισες , πότε μοιράστηκες μαζί μας τις λεπτομέριες του ταξιδιού!!! Εντυπωσιάστηκα πραγματικά! Μας έγραψες πολύ ωραία πράγματα και φαίνεται να το διασκέδασες πάρα πολύ το ταξιδάκι σου και χαίρομαι ιδιαίτερα γι 'αυτό!
Όσο για το "δεν σκέφτομαι το επόμενο"...δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ,άστο, δεν πιάνει ποτέ! (ευτυχώς!)
Άντε, λοιπόν, βρε και στο επόμενο σύντομα σου εύχομαι!
Εφαγα ενα μικρο κομματι ...σαχλαμαρες ..δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.
Ενω μου ειπαν οι φιλοι οντως να το παρω Ελλαδα ,φοβηθηκα μηπως γινει καμια σταβη στον ελεγχο..και πραγματικα μου ανοιξαν την τσαντα στο αεροδρομιο..οποτε δεν ηταν να το ρισκαρω το πραγμα...