Μάλλον την έχετε πατήσει επειδή ο ναύλος προσφοράς των εισιτηρίων σας δεν επιτρέπει αλλαγή operating carrier.Στέλνω μέιλ στην alitalia για να δω τι μπορεί να γίνει. Καμιά ιδέα για το πώς να κινηθούμε για να διεκδικήσουμε άλλη πτήση;
Τέλος καλό, όλα καλά Μαράκι μου καλώς ήρθατε και καλή ξεκούραση στα πάτριαΜόλις πριν δύο ώρες μπήκαμε στο σπίτι μας, μετά από έναν μαραθώνιο. Δύο ακυρωμένες πτήσεις (Σάββατο και Κυριακή). Δευτέρα πρωί ξανά είμασταν στο αεροδρόμιο για να μπούμε σε λίστα αναμονής. Πρώτα φεύγει η πτήση για Μιλάνο στην οποία προτιμάμε να μπούμε αφού έχει σίγουρα θέσεις. Οι πτήσεις γίνονται αφού έχει αλλάξει η διαδρομή και δεν περνάει από χώρες που έχει πρόβλημα ο εναέριος χώρος τους. Κάπου στα μισά της δεκατετράωρης πτήσης μας ανακοινώνουν ότι θα προσγειωθούμε στη Ρώμη μιας και το Μιλάνο έκλεισε ξανά. Το καλύτερο για μας ήταν ότι αφού δεν κατεβήκαμε στον τελικό προορισμό του αεροπλάνου μας πήγαν σε ξενοδοχείο και μας τάισαν. Τελικά σήμερα το πρωί βολέψαμε και την πτήση για Σόφια, αφού μας έβαλαν μέσα αλλάζοντας το εισητήριο που είχαμε για την Κυριακή. Και τέλος από Σόφια ήρθαμε Θεσσαλονίκη.
Είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ κουρασμένη. Πάω για ύπνο... zzzzzzz
Καλως ηρθες Μαρακι…..μετα την Ομηρου Οδυσεια που περασες σου χρειαζεται αρκετη ξεκουραση…..αντε να μας γραψεις σιγα- σιγα τις εντυπωσεις σου….:roll::roll:Μόλις πριν δύο ώρες μπήκαμε στο σπίτι μας, μετά από έναν μαραθώνιο. Δύο ακυρωμένες πτήσεις (Σάββατο και Κυριακή). Δευτέρα πρωί ξανά είμασταν στο αεροδρόμιο για να μπούμε σε λίστα αναμονής. Πρώτα φεύγει η πτήση για Μιλάνο στην οποία προτιμάμε να μπούμε αφού έχει σίγουρα θέσεις. Οι πτήσεις γίνονται αφού έχει αλλάξει η διαδρομή και δεν περνάει από χώρες που έχει πρόβλημα ο εναέριος χώρος τους. Κάπου στα μισά της δεκατετράωρης πτήσης μας ανακοινώνουν ότι θα προσγειωθούμε στη Ρώμη μιας και το Μιλάνο έκλεισε ξανά. Το καλύτερο για μας ήταν ότι αφού δεν κατεβήκαμε στον τελικό προορισμό του αεροπλάνου μας πήγαν σε ξενοδοχείο και μας τάισαν. Τελικά σήμερα το πρωί βολέψαμε και την πτήση για Σόφια, αφού μας έβαλαν μέσα αλλάζοντας το εισητήριο που είχαμε για την Κυριακή. Και τέλος από Σόφια ήρθαμε Θεσσαλονίκη.
Είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ κουρασμένη. Πάω για ύπνο... zzzzzzz