varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
οτι προλαβες να φας εφαγες, αποσυρθηκαν λογω μουχλας
Μην τρελένεστε. Δεν είναι άντρας ο άνθρωπος. Άλλο τι αισθάνεται καθένας και άλλο πως τον έφτιαξε ο "Γιαραμπής"
Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που υπήρξε στο παρελθόν γυναίκα ανακοίνωσε πως είναι πέντε μηνών έγκυος!
Ο κύριος Thomas Beatie, που γεννήθηκε γυναίκα αλλά στην πορεία έγινε άντρας, όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η σύζυγος του ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί αποφάσισε να το πράξει ο ίδιος!
Ο κύριος Beatie που νομικά είναι άντρας και ζει με την σύζυγο του, Nancy, στη περιοχή Bend, του Oregon θέλει να κάνει παιδί!
Ο κύριος Beatie όταν αποφάσισε να αλλάξει φύλλο υποβλήθηκε σε θεραπεία τεστοστερόνης και άλλαξε το στήθος του αλλά δεν πείραξε τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκε.
Έτσι λοιπόν αφού η Nancy δεν μπορούσε να κυοφορήσει αποφάσισαν πως μπορούσε να το κάνει ο σύζυγος!
Σταμάτησε την ορμονοθεραπεία και μετά από ένα χρόνο και εννέα διαφορετικούς γιατρούς έμεινε τελικά έγκυος χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα από δωρητή!
«Παρόλο που η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και έχω μια νέα ζωή μέσα μου διακατέχομαι με την αυτοπεποίθηση ενός άντρα,» είπε ο κύριος Thomas Beatie.
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το ο κύριος Thomas Beatie θα γεννήσει στις 3 Ιουλίου ένα κοριτσάκι!
ΕΘΝΟΣ
Πολλές φορές η εικόνα του να παραποιείς την πραγματικότητα είναι αντιαισθητική. Συμφωνώ λοιπόν με την αισθητική της παραπάνω εικόνας.Αν κρινεις απο τη φωτογραφια,τοτε πως να μην τρελλενεσαι?
Μονο το θεαμα που βλεπεις,ειναι αντιαισθητικο.