Κοινωνικές ειδήσεις & παράξενα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οσοι μπορούν να κλέψουν μια εργάσιμη να την κλέψουν.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μας αφηνεις?????? γιουπι!!! εγω την πηρα!!!!! thanks boss... κι απο το site???

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι σας αφήνω δεν κατάλαβα; Είπα όσοι μπορούν να κλέβουν μέρες, να τις κλέβουν, εμείς που δε μπορούμε, θα είμαστε στα πόστα μας.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Εγώ δεν θάμαι! :rolleyes:Χε χε χε χε!!!!

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ένα ωραίο 4ήμερο στη Βυρητό θα ήθελα. Μου έχει κολήσει αυτή η πόλη. Δεν ξέρω γιατί αλλά το χέρι μου συνέχεια ψάχνει εισητήρια για Λίβανο. Το δυστύχημα είναι ότι τη Δευτέρα θα δουλεύω οπότε τζάμπα όνειρα. :klaps:

katerina

Member
Θαλάσσια όντα σε μέγεθος ΧΧl!!!

Τα νερά της Ανταρκτικής κρύβουν θαλάσσια ζωή σε μέγεθος ΧΧL, τόση που εξέπληξε τους επιστήμονες. Ευρεία μελέτη στις θάλασσες της Ανταρκτικής στη Νέα Ζηλανδία, η οποία ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα, έφερε στο φως θαλάσσια όντα με πολύ μεγάλες διαστάσεις. Τεράστια θαλάσσια σαλιγκάρια, μέδουσες με πλοκάμια μήκους μέχρι και τεσσάρων μέτρων, και αστερίες με μέγεθος όσο αυτό μιας πιατέλας (φωτογραφία) ήταν μόνο ορισμένα από τα είδη που ανακάλυψαν οι επιστήμονες του ερευνητικού σκάφους «Τανγκαρόα» κατά τη διάρκεια του 50ήμερου ταξιδιού τους που «σάρωσε» 3.200

χιλιόμετρα θαλασσινού νερού στη θάλασσα Ρος. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνητών του Εθνικού Ινστιτούτου της Νέας Ζηλανδίας για τον Νερό και την Ερευνα της Ατμόσφαιρας Ντον Ρόμπερτσον , μεταξύ των 30.000 δειγμάτων που συνελέγησαν κατά το ταξίδι, εκτιμάται ότι υπάρχουν εκατοντάδες άγνωστοι οργανισμοί και πολλά νέα είδη. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες των υδάτων καθώς και τα υψηλά επίπεδα οξυγόνου, σε συνδυασμό με τους λίγους «εχθρούς» και τη μακροβιότητα πολλών όντων, μπορούν να εξηγήσουν το μέγεθος ορισμένων εξ αυτών, αναφέρουν οι ερευνητές

ΤΟ ΒΗΜΑ

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Τι τα εβαλες αυτα τωρα,θα τα δει ο vagantos και θα ζηταει σαντουιτς ''κοτσυφα''.:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom