• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κοινωνικές ειδήσεις & παράξενα (όλα εδώ)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Μμμμ μάλλον όχι. Θα τραβιέται και αυτή για αντίποινα, με καμμιά αρσενική όρκα..
αχαχαχα :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

Εγώ το βλέπω περισσότερο στο στυλ.... "έλα αγάπη μου να δει τι καλή που είναι η καρχαριούλα" (νέα λέξη αυτή) και μετά ένα..σπλααααατς!! :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Mπαααα...δεν νομίζω. Η όρκα την προσέχει, όχι σαν κάτι άλλους που πιάνουν αμέσως φιλίες με καρχαριίνες (τι λέω Θέου μου βραδυάτικα?)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
εγω παντως θα ηθελα να ειμαι στην θεση του ψαρα!!
ξερεις τι ειναι να εχεις εναν τετοιο φιλο?θυσαυρος!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οι Νοτιοκορεάτες βρίσκουν τον έρωτα στα... κινητά τους

Οι πιεσμένοι Νοτιοκορεάτες, που δεν έχουν χρόνο να βγουν ραντεβού, μπορούν πλέον να προσποιούνται, τουλάχιστον, ότι έχουν δεσμό, με τη βοήθεια του... έξυπνου τηλεφώνου τους.

Η εφαρμογή του iPhone, που κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου, "Honey it's me!" (Γλυκέ μου, εγώ είμαι!) προσφέρει... συντροφιά στους άνδρες. Η ψηφιακή εικοσάρα, "Μίνα" πραγματοποιεί τέσσερις βιντεοκλήσεις την ημέρα, έναντι 1,99 δολαρίων.

Με ηχογραφημένα μηνύματα, όπως "καληνύχτα, όνειρα γλυκά", η λειτουργία του Nabix υπόσχεται να δημιουργήσει την αίσθηση στους χρήστες ότι κάποιος νοιάζεται για αυτούς και τους σκέφτεται συνέχεια.
Σύμφωνα με την νοτιοκορεάτικη εταιρεία Nabix, την εφαρμογή “κατέβασαν” 80.000 χρήστες, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

πηγή : Οι Νοτιοκορεάτες βρίσκουν τον έρωτα στα... κινητά τους | Τεχνολογία | Ελευθεροτυπία

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κώδικας ...μόδας στα πανεπιστήμια του Ιράν

Ρούχα με ζωηρά χρώματα, τατουάζ, μακριά νύχια, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο εκτός των αυτιών, στενά και χαμηλοκάβαλα τζην απαγορεύονται δια νόμου σε ορισμένα πανεπιστήμια του Ιράν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Fars.

Συγκεκριμένα οι ιρανικές αρχές αποφάσισαν να επιβάλλουν αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της χώρας, ενώ ήδη έχει αναρτηθεί κατάλογος των πανεπιστημίων που συμμορφώνονται άμεσα με τις ...νέες διατάξεις. Βεβαίως δεν έχει γίνει γνωστό τί θα γίνει με τα υπόλοιπα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Και για να μην αφήσουμε τους άντρες σπουδαστές έξω από τις απαγορεύσεις, σε αυτούς δεν επιτρέπεται να βάφουν τα μαλλιά τους, να βγάζουν τα φρύδια τους, να φορούν στενά ρούχα, πουκάμισα με "πολύ κοντά μανίκια" και κοσμήματα.

η συνέχεια του άρθρου Κώδικας ...μόδας στα πανεπιστήμια του Ιράν | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Και για να μην αφήσουμε τους άντρες σπουδαστές έξω από τις απαγορεύσεις, σε αυτούς δεν επιτρέπεται να βάφουν τα μαλλιά τους, να βγάζουν τα φρύδια τους, να φορούν στενά ρούχα, πουκάμισα με "πολύ κοντά μανίκια" και κοσμήματα.
:roll::roll::roll:

με μπερδεύουν λίγο αυτοί οι Ιρανοί, τι μόδα είναι αυτή που θέλει τους άντρες με βαμμένα μαλλιά βγαλμένα φρύδια και κοσμήματα; χάθηκε τελείως η βαρβατίλα πια;;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Συγκεκριμένα οι ιρανικές αρχές αποφάσισαν να επιβάλλουν αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της χώραςhttp://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=239729
Το περίεργο είναι πως μέχρι τώρα, με το Ιράν να είναι η χώρα που είναι, όλα αυτά επιτρεπόντουσαν και... συνέβαιναν!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ηλικιωμένος επιβίωσε για πέντε ημέρες στην έρημο

Πίνοντας μόνο υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου του, ηλικιωμένος άνδρας κατάφερε να επιβιώσει πέντε ημέρες, εγκλωβισμένος σε χαντάκι της ερήμου της Αριζόνα.

Ο 84χρονος, Χένρι Μορέλο, που πάσχει από διαβήτη, βρέθηκε εγκλωβισμένος σε ένα χαντάκι όταν στη διαδρομή του προς το σπίτι, πήρε τη λάθος στροφή. Προσπάθησε αποτυχημένα να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητό του ενώ το κινητό του είχε μείνει από μπαταρία.

Δεν είχε νερό και επομένως έσπασε το κουτί με το υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και χρησιμοποίησε μια πετσέτα ώστε να φιλτράρει το υγρό. Στη συνέχεια έκοψε ένα κομμάτι του αυτοκινήτου του και το τοποθέτησε στην οροφή του, ελπίζοντας ότι κάποιος θα δει την αντανάκλαση του φωτός.

Μια ομάδα πεζοπόρων τον βρήκε το Σάββατο, ύστερα από πέντε ημέρες και νύχτες στην έρημο. "Απλώς τον φίλησα", δήλωσε ο Μορέλο για την αντίδρασή του όταν είδε έναν από τους πεζοπόρους. "Μου έμοιαζε με άγγελο".

πηγή : Ηλικιωμένος επιβίωσε για πέντε ημέρες στην έρημο | Διεθνή | Ελευθεροτυπία

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτα ειναι....αν και 84 ..οποιου του μελλει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει....

chrisbd

Member
Τιτανόσαυροι ζούσαν στην Ανταρκτική

Εντοπίστηκαν απολιθώματα του γιγάντιου ζώου στην παγωμένη ήπειρο

Οι τιτανόσαυροι ζούσαν και στην Ανταρκτική

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκαναν ερευνητές από την Αργεντινή που εντόπισαν σε ένα νησί της Ανταρκτικής απολιθώματα της μεγαλύτερης σε μέγεθος οικογένειας δεινοσαύρων. Όπως φαίνεται οι τιτανόσαυροι ζούσαν στην Ανταρκτική πριν από 70 εκατομμύρια έτη, γεγονός που προσφέρει σημαντικές πληροφορίες τόσο για τους δεινοσαύρους όσο και για τις κλιματικές αλλαγές στη Γη.

Το εύρημα

Ερευνητές του ερευνητικού ινστιτούτου Conicet της Αργεντινής πραγματοποίησαν ανασκαφές στο νησί Τζέιμς Ρος που βρίσκεται στην Ανταρκτική Χερσόνησο, το βορειότερο μέρος της Ανταρκτικής. Εντόπισαν ένα κομμάτι 20 εκατοστών από την σπονδυλική στήλη ενός τιτανόσαυρου και πιο συγκεκριμένα ενός τιτανόσαυρου lithostrotian. Οι τιτανόσαυροι κινούνταν στα 4 πόδια, είχαν μακριούς λαιμούς και ήταν φυτοφάγοι. Ζούσαν στα τέλη του Κρητιδικού πριν από περίπου 70 εκατομμύρια έτη και ανάμεσα στα είδη τους ήταν και ο Αργεντινόσαυρος που θεωρείται το μεγαλύτερο είδος δεινοσαύρων με το μήκος του να φτάνει τα 30 μέτρα! «Η ανακάλυψη μας δείχνει ότι οι τιτανόσαυροι είχαν καταφέρει να διασκορπιστούν και να ζουν σε όλο τον πλανήτη» αναφέρει ο Αλεχάντρο Σέδρα, μέλος της ερευνητικής ομάδας. Η έρευνα δημοσιεύεται στην γερμανική επιθεώρηση Naturwissenschaften.

Η εξήγηση

Διάφορα ευρήματα τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι η Ανταρκτική δεν ήταν πάντα παγωμένη. Όπως φαίνεται, πριν από δεκάδες εκατομμύρια έτη η Ανταρκτική διέθετε εύκρατο κλίμα και την κάλυπτε πυκνή βλάστηση. Έτσι υπήρχε μεγάλη ποικιλομορφία χλωρίδας και πανίδας. Όσον αφορά το πώς έφτασαν εκεί δεινόσαυροι η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι ότι η Ανταρκτική Χερσόνησος ήταν κάποια στιγμή ενωμένη με την άκρη της Νότιας Αμερικής και έτσι έφτασαν στις περιοχές της Ανταρκτικής οι δεινόσαυροι.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Τιτανόσαυροι ζούσαν στην Ανταρκτική - science - Τεχνολογία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος