dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Με την ιδιότητα του ιδρυτή του γκρουπ των γερμανόφιλων, αλλά και ως μέλος του γκρουπ των ιταλοφιλών και κατόπιν λαικής απαίτησης προτείνω κοινή συνάντηση των δύο γκρουπ.
Ως απών και εγώ από τις προηγούμενες συναντήσεις και ως Πειραιώτης προτείνω τρία μέρη:
1. Μπαρ-καφέ Δον Κιχώτης στην Καστέλα με βεράντα και καταπληκτική θέα σε όλο το Μικρολίμανο.
Ατού ότι μπορούμε να σηκωθούμε από τα τραπέζια μας και να μιλήσουμε όλοι με όλους.
Αν καταλήξουμε σε αυτό μπορώ να αναλάβω να κλείσω τραπέζι λόγω γνωριμίας.
2. Κρεατοφαγία: Μικρολίμανο Βόσπορος.
3. Ουζάκι και μεζέδες: Μικρολίμανο Αμμος.
Το βασικό είναι ότι οι τιμές τους είναι απολύτως λογικές και όχι κάτι 45αρια το άτομο.
Προτεινόμενες ημέρες από εμένα: 17 Ιουνίου, 19 και 20 Ιουνίου όπως είπε και η latina.
Αδυνατώ στις 18 Ιουνίου όπως και το ΠΣΚ 26-28 Ιουνίου λόγω απουσίας μου εκτός Αθηνών.
Δε θέλω γκρινιες από τους Αθηναίους για την επιλογή του Πειραιά. Καλοκαιράκι είναι.
Εννοείται ότι στη συνάντηση είναι ευπρόσδεκτα και μη μέλη των γκρουπ.
Ως απών και εγώ από τις προηγούμενες συναντήσεις και ως Πειραιώτης προτείνω τρία μέρη:
1. Μπαρ-καφέ Δον Κιχώτης στην Καστέλα με βεράντα και καταπληκτική θέα σε όλο το Μικρολίμανο.
Ατού ότι μπορούμε να σηκωθούμε από τα τραπέζια μας και να μιλήσουμε όλοι με όλους.
Αν καταλήξουμε σε αυτό μπορώ να αναλάβω να κλείσω τραπέζι λόγω γνωριμίας.
2. Κρεατοφαγία: Μικρολίμανο Βόσπορος.
3. Ουζάκι και μεζέδες: Μικρολίμανο Αμμος.
Το βασικό είναι ότι οι τιμές τους είναι απολύτως λογικές και όχι κάτι 45αρια το άτομο.
Προτεινόμενες ημέρες από εμένα: 17 Ιουνίου, 19 και 20 Ιουνίου όπως είπε και η latina.
Αδυνατώ στις 18 Ιουνίου όπως και το ΠΣΚ 26-28 Ιουνίου λόγω απουσίας μου εκτός Αθηνών.
Δε θέλω γκρινιες από τους Αθηναίους για την επιλογή του Πειραιά. Καλοκαιράκι είναι.
Εννοείται ότι στη συνάντηση είναι ευπρόσδεκτα και μη μέλη των γκρουπ.