• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοινη συνάντηση γερμανόφιλων-ιταλόφιλων.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
έρχεται έρχεται..και θα αντιπροσωπεύσει κι εμένα μια που δεν θα μπορέσω να ρθω. σορυ λόγω ανειλημενων υποχρεσεων θα ειμαι δευτερα Αθηνα και μου ειναι αδυνατο να ταξιδεψω 2 φορες. κριμα. καλα να περασετε! alla prossima όπως πάντα..
Βεβαια για τους Αθηναιους παντα ισχυει το alla prossima για τους μακρινους ισχυει το mai

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλά ρε rethimno, τόσα μέλη που θα επισκεφθούν την Κρήτη φέτος πρέπει να διοργανώσετε την πιο πετυχήμενη τραβελστορική συνάντηση.

σαιτας

Member
ρεθυμνο δεν θα ερθεις ? να κανονισουμε τοτε μια συναντηση τον αλλο μηνα στο ρεθυμνο , τι λες ?

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ρεθυμνο δεν θα ερθεις ? να κανονισουμε τοτε μια συναντηση τον αλλο μηνα στο ρεθυμνο , τι λες ?

Σας προλαβα ηδη......με πολλη- πολλη χαρα θα σας δεχτω ....λιγη υπομονη ακομα...να οργανωθουν οπως τα θελω....και θα υπαρξει ανακοινωση....

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να μαι κι εγώ γύρισα και είπα να σας γράψω κάτι για να μην ανυσηχείτε:D θα έρθω το απόγευμα κανονικά να τα πούμε

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Βεβαια για τους Αθηναιους παντα ισχυει το alla prossima για τους μακρινους ισχυει το mai
εγώ δεν ειμαι Αθηναίος αλλά η πρωτεύουσα είναι και συγκοινωνιακό κέντρο και βολέυει όλους. όποτε θα μπορέσεις να περάσεις από Αθήνα άνοιξε το σχετικό τόπικ με ημερομηνίες και τότε δεν θα έιναι mai..

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
samion κριμα!αλλα την επομενη φορα θα σε γνωρισουμε σιγουρα!
rethymno, παιζει και εγω να κανω εμφανιση στην κρητη το καλοκαιρι
αλλα δεν ξερω ακομη σιγουρα!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
samion κριμα!αλλα την επομενη φορα θα σε γνωρισουμε σιγουρα!
rethymno, παιζει και εγω να κανω εμφανιση στην κρητη το καλοκαιρι
αλλα δεν ξερω ακομη σιγουρα!
Απορω γιατι το σκεφτεσαι ακομα......με τοσα που γραψαμε δεν συγκινηθηκες ???? Να εισαι εδω 11/7 υπαρχει λογος...:bleh::bleh::bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δυστυχώς, ούτε κι εγώ θα μπορέσω να έρθω τελικά. Είναι και ψιλομακρυά ρε γμτ...αλλιώς κάτι θα έκανα για αν ερχόμουν έστω για μια ωρίτσα. Βέβαια, θα μου πείτε, σιγά μην τα κατάφερνα να έμενα μαζί σας μόνο για μία ώρα! :haha::haha::haha:

Άντε παιδιά, να κανονίσουμε σύντομα κάτι στο κέντρο, γιατί μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι και οι αποδράσεις πληθαίνουν ακόμη περισσότερο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δυστυχώς, ούτε κι εγώ θα μπορέσω να έρθω τελικά. Είναι και ψιλομακρυά ρε γμτ...αλλιώς κάτι θα έκανα για αν ερχόμουν έστω για μια ωρίτσα. Βέβαια, θα μου πείτε, σιγά μην τα κατάφερνα να έμενα μαζί σας μόνο για μία ώρα! :haha::haha::haha:

Άντε παιδιά, να κανονίσουμε σύντομα κάτι στο κέντρο, γιατί μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι και οι αποδράσεις πληθαίνουν ακόμη περισσότερο.
Τώρα τι δικαιολογίες είναι τούτες? Εδώ άλλοι έρχονται από τις άκρες της Ελλάδας για τις συναντήσεις, και σε μας τους Αθηναίους μας πέφτει μακρυά ο Πειραιάς?

(Περίφημα περάσαμε, αλλά λεπτομέρειες από αύριο...)

neraida

Member
τελικα ηταν πολυ ωραια χτες, χασατε οσοι δεν ηρθατε..:)

και που δεν ημασταν πολλοι, δεν ηταν καθολου ασχημο..

αρχικα ημασταν στο Δον Κιχωτης και επειτα πηγαμε και στο Αμμος...:clap::clap:

χαρηκα πολυ που μοιραστηκα τα μυδια μου με την Λατινα!!!:bleh::haha::haha::bleh:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Όντως χθες περάσαμε σουπερ:clap::clap::clap:.
Η μίνι τραβελστορικη συνάντηση ξεκίνησε στο Δον Κιχώτη με παρόντες:
1.Νeraida
2.Latina
3.Taver
4.Σαιτας
5.LeftrisB (και ένας ταξιδιόπληκτος φίλος του)
6. dik-7 μετά της συζύγου.

Αφού ήπιαμε τα ποτάκια-καφεδάκια μας και συζητήσαμε τα πάντα, κάποιες πείνασαν και η συνάντηση μεταφέρθηκε στο μεζοδοπωλείο Αμμος, όπου έκανε εμφάνιση guest star η

7. sapienza.

H συνάντηση έληξε πολύ μετά τα μεσάνυχτα και αφού καταναλώσαμε μπόλικο ούζο, κρασί και συναφή οινοπνευματώδη.

Η μεγάλη μάχη έγινε μεταξύ latina και neraida για το ποια θα πρωτοφάει τα μύδια που μετά δυσκολίας μας έφεραν από διπλανό κατάστημα.:haha::haha::haha:

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα ΟΛΑ τα παιδιά, και θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ ιδίως στους άντρες της παρέας που ήρθαν στον Πειραιά, από διάφορες γειτονιές της Αθήνας.

Όσοι μπορούσατε να έρθετε και δεν ήρθατε απλώς χάσατε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος