• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλεισιμο ακτοπλοικου εισιττηριου online

vitalogy

Member
Θελω να κλεισω οnline ενα εισητηριο ακτοπλοικο για ενα νησι απο τον πειραια μεσω ιντερνετ. Για αεροπλανο το εχω κανει πολλες φορες και ξερω την διαδικασια αλλα για πλοιο ειναι η πρωτη φορα. Αφου το κανω και εκτυπωσω το εισιτηριο παω στο καραβι και το δειχνω πριν μπω μεσα η πρεπει απο καπου να προμηθευτω το κανονικο εισιτηριο;

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Θελω να κλεισω οnline ενα εισητηριο ακτοπλοικο για ενα νησι απο τον πειραια μεσω ιντερνετ. Για αεροπλανο το εχω κανει πολλες φορες και ξερω την διαδικασια αλλα για πλοιο ειναι η πρωτη φορα. Αφου το κανω και εκτυπωσω το εισιτηριο παω στο καραβι και το δειχνω πριν μπω μεσα η πρεπει απο καπου να προμηθευτω το κανονικο εισιτηριο;
Πρέπει να το προμηθευτείς απο τα γραφεία της εταιρείας, είτε απο το λιμάνι μέχρι κ μια ώρα πριν την αναχώρηση αν δεν κάνω λάθος είτε να ζητήσεις να σου τα στείλουν με courier στο site που τα κλείνεις

Last edited by a moderator:

Erisadesu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος της Ανατολικής Ασία
Βασικά από την εμπειρία μου ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι σε αυτό τον τομέα, και πολλές φορές τα δρομολόγια που αναφέρουν δεν ισχύουν με την πραγματικότητα.
Ωστόσο να πω την αλήθεια δεν έχω κλείσει ποτέ εισιτήρια, απλά κάθε φορά που ενδιαφέρθηκα για ακτοπλοικά οι πληροφορίες στα site που συνάντησα ήταν παραπλανητικές, γιατί δεν ήταν καλά ενημερωμένα.

Elgrec0

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα Μπαρ του Τσινάσκι L.A
Πρέπει να το προμηθευτείς απο τα γραφεία της εταιρείας, είτε απο το λιμάνι μέχρι κ μια ώρα πριν την αναχώρηση αν δεν κάνω λάθος είτε να ζητήσεις να σου τα στείλουν με courier στο site που τα κλείνεις

Αυτό με τον courier το κάνουν όλα τα site online κρατήσεων?Ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο που το κάνει?Λέω να τα κλείσω αυτή την εβδομάδα..

vitalogy

Member
Βασικά από την εμπειρία μου ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι σε αυτό τον τομέα, και πολλές φορές τα δρομολόγια που αναφέρουν δεν ισχύουν με την πραγματικότητα.
Ωστόσο να πω την αλήθεια δεν έχω κλείσει ποτέ εισιτήρια, απλά κάθε φορά που ενδιαφέρθηκα για ακτοπλοικά οι πληροφορίες στα site που συνάντησα ήταν παραπλανητικές, γιατί δεν ήταν καλά ενημερωμένα.
Λιγο κουφο μου φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο. Βασικα απο το airtickets.gr λεω να κλεισω.

Elgrec0

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα Μπαρ του Τσινάσκι L.A
Μόλις έκλεισα απο travel.viva.gr γιατί τα γραφεία τους είναι πολύ κοντά μου και βολεύει για την παραλαβή! (στέλνει και αυτό με courier)

Τσέκαρα και το petas.gr, είναι η ίδια διαδικασία ακριβώς με τη διαφορά ότι έχει καλύτερες τιμές στην αποστολή εισιτηρίου με courier!

Τέλος τσέκαρα και travelplanet24 αλλά είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων, 13Ε το άτομο παραπάνω!
(Πειραιάς-Ηρακλειά με Blue Star Naxos)

Σήμερα ή αυριο θα περάσω για να τα πάρω στο χέρι.

Υ.Γ:Ευχαριστούμε karfitsa!

Λιγο κουφο μου φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο. Βασικα απο το airtickets.gr λεω να κλεισω.

Ψάξε και με τα άλλα 2 που γράψαμε γιατί και το airtickets μου βγάζει το ίδιο δρομολόγιο 7Ε παραπάω το άτομο

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh