Εξαρταται τι θα 'χεις μεσα. Αν εχεις σωβρακοφανελα πχ ποιος ο λογος να την κλειδωσεις; Αν εχεις το rolex σου κλειδωσ' την. Αν κι εδω που τα λεμε αν πετας με alitalia την κλειδωσεις δεν την κλειδωσεις το ιδιο ειναι πανω κατω.Γεια σας φίλοι. Μια και ειμαι πρωταρηες σε αεροπορικα ταξιδια ηθελα να ρωτησω αν ειναι χρησιμο να κλειδωσω με λουκετο τη βαλιτσα μου πριν την παραδωσω στην αεροπορικη εταιρεια. Συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι υπερβολικα χαζη . Ευχαριστω.
) Πεταω με Aegean... Αλλα βασικα η ερωτηση ειναι τι συνηθιζεται και αν απαγορευεται η επιτρεπεται κατι ... Χοντρη η κακια για την Alitalia ......Αν κι εδω που τα λεμε αν πετας με alitalia την κλειδωσεις δεν την κλειδωσεις το ιδιο ειναι πανω κατω.
αρκεί το λουκέτο να είναι TSA apprοved να μπορουν να το ανοίξουν δηλ χωρίς να το καταστρέψουν σε πέριπτωση ελέγχου.Γεια σας φίλοι. Μια και ειμαι πρωταρηες σε αεροπορικα ταξιδια ηθελα να ρωτησω αν ειναι χρησιμο να κλειδωσω με λουκετο τη βαλιτσα μου πριν την παραδωσω στην αεροπορικη εταιρεια. .
να τον ακούς τον tripakia. έχει μεγάλη εμπειρία από Alitalia: είχε δει μία φορά ένα αεροσκάφος της στο Μακεδονία. με τα κιάλια.αν πετας με alitalia την κλειδωσεις δεν την κλειδωσεις το ιδιο ειναι πανω κατω.
Ωπ , αρα αν δεν εχω τετοιο λουκετο να μην τη κλειδωσω , ετσι ?αρκεί το λουκέτο να είναι TSA apprοved να μπορουν να το ανοίξουν δηλ χωρίς να το καταστρέψουν σε πέριπτωση ελέγχου.
TSA: Air Travel
...
όχι!Ωπ , αρα αν δεν εχω τετοιο λουκετο να μην τη κλειδωσω , ετσι ?
Ευχαριστω πολυ για ολα. Ειστε εξυπηρετικοτατοι. Καλα ταξιδια σε ολους.όχι!
αλλά είναι πανεύκολο να βρεις. σε κάθε μεγάλο αεροδρομιο με κόστος 5-15Ε. και στο Ελ.Βενιζέλος έχω δει.
Οχι ρε, αφισα ειχα δει...να τον ακούς τον tripakia. έχει μεγάλη εμπειρία από Alitalia: είχε δει μία φορά ένα αεροσκάφος της στο Μακεδονία. με τα κιάλια.