• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κλεβουν αυτοκινητα και μετα ζητουν...λυτρα!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
χαχαχαχχαχαχαχχαχαχ.......Παντως εχω ακουσει και περιπτωση που δωσαν τα χρηματα και το αυτοκινητο δεν επιστραφει...και κλεμμενος και γδαρμενος, Δε ξερω αλλα εγω δε θα εμπαινα στη διαδικασια να κανω τετοια πραγματα...Νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να απευθυνεσαι στην αστυνομια....βεβαια δε ξερω κατα ποσο βγαζεις ακρη...

Μπορεί να του ζήτησαν, οι απαγωγείς, να μην ανακατέψει την αστυνομία, απειλώντας τον ότι θα του στείλουν κομματάκια την πόρτα του συνοδηγού!:haha::haha::haha:

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Δε μου λες Ρόζα, ρώτα το γνωστό σου:
α) τα Χριστούγεννα του έστειλε ο Παντελής κάρτα τύπου "Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλές γιορτές";
β) του έκοψε απόδειξη για να τη βάλει ο άνθρωπος στην εφορία;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μιλάμε για την αποθέωση του θράσους.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δε μου λες Ρόζα, ρώτα το γνωστό σου:
α) τα Χριστούγεννα του έστειλε ο Παντελής κάρτα τύπου "Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλές γιορτές";
β) του έκοψε απόδειξη για να τη βάλει ο άνθρωπος στην εφορία;
:haha::haha::haha::haha: αυτό το θέμα σήμερα παρόλο το τραγικό του, εμένα μου προκαλεί πολύ γέλιο! βέβαια είναι μη σου τύχει, ευτυχώς για μένα δεν έχω αυτοκίνητο!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πλακα μου κανετε δε μπορει?
>Α ρε μπιζνα ο Παντελακης!

XRISTOS71

Member
Ναι ο Παντελής είμαι με ψάχνει κανεις για δουλειά μήπως ???
Εσυ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που εχεις δύο ???? Και αν ειναι σε πυλωτη ειναι καλύτερα για την κλοπή μην μας δει και κανα μάτι .

Λοιπόν σοβαρά τώρα, η ιστορία κρατάει χρόνια ,λίγο πολυ ειναι όπως τα περιγραφετε
ειτε πλερω και επιστρεφει το όχημα ειτε πλερω και χανεις και τα 2 !!!!

αν θυμαστε πριν μερικά χρόνια είχαν πιάσει 2 αδερφια πιτσιρικάδες στους Αγίους Αναργύρους γιατι εκαναν ακριβώς αυτο με την διαφορά οτι δεν έκλεβαν πάντα το όχημα και εδιναν ραντεβού σε κεντρικά σημεία κυρίως σε πλατείες και εκαναν την ανταλλαγή και να γίνου πιστευτοι έφερναν τα κλειδιά μαζί η κατι μεσα απο το αμάξι

Γυρίσε ο τροχός βεβαια και αφου τους την έστησαν τους τσίμπησαν και τωρα ειναι στον ΄κελί 33 .
Η πλάκα ειναι οτι τους ηξερα και όλοι στο σχολείο που πήγαιναν τους ελεγαν
καθως ηταν και διδυμοι ( ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος ).
Την δουλειά αυτην την εκαναν τουλαχιστον για 2 χρόνια πριν τους τσιμπήσουν .

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα και οταν παρουν τον παρα τι λενε μετα ?Εχω αφησει το αμαξι γωνια ταδε και ταδε ..τραβα παρτο?
οσο για τη φατσα τους ?τι κανουν μεταμφιεζονται?πως γινεται η συναντηση δηλ?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα και οταν παρουν τον παρα τι λενε μετα ?Εχω αφησει το αμαξι γωνια ταδε και ταδε ..τραβα παρτο?
οσο για τη φατσα τους ?τι κανουν μεταμφιεζονται?πως γινεται η συναντηση δηλ?
Εεεε, ολο ερωτησεις ειστε μανταμ... το λεει καθαρα η Rosa
"...το αυτοκίνητο επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του."
Μονο του γυρναει.
Αφηστε επιτελους τον Παντελη να κανει τη δουλεια του.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι ο Παντελής είμαι με ψάχνει κανεις για δουλειά μήπως ???
Εσυ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ που εχεις δύο ???? Και αν ειναι σε πυλωτη ειναι καλύτερα για την κλοπή μην μας δει και κανα μάτι .

Λοιπόν σοβαρά τώρα, η ιστορία κρατάει χρόνια ,λίγο πολυ ειναι όπως τα περιγραφετε
ειτε πλερω και επιστρεφει το όχημα ειτε πλερω και χανεις και τα 2 !!!!

αν θυμαστε πριν μερικά χρόνια είχαν πιάσει 2 αδερφια πιτσιρικάδες στους Αγίους Αναργύρους γιατι εκαναν ακριβώς αυτο με την διαφορά οτι δεν έκλεβαν πάντα το όχημα και εδιναν ραντεβού σε κεντρικά σημεία κυρίως σε πλατείες και εκαναν την ανταλλαγή και να γίνου πιστευτοι έφερναν τα κλειδιά μαζί η κατι μεσα απο το αμάξι

Γυρίσε ο τροχός βεβαια και αφου τους την έστησαν τους τσίμπησαν και τωρα ειναι στον ΄κελί 33 .
Η πλάκα ειναι οτι τους ηξερα και όλοι στο σχολείο που πήγαιναν τους ελεγαν
καθως ηταν και διδυμοι ( ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος ).
Την δουλειά αυτην την εκαναν τουλαχιστον για 2 χρόνια πριν τους τσιμπήσουν .
Αντε ρε Παντελακη και εφαγα τον τοπο να σε βρω.Ουτε οι υδραυλικοι δεν κανουν τοσα μεροκαματα.
Εχω παρει πολυ καλες συστασεις για σενα απο εμπιστο ατομο.
Και μην ανησυχεις θα τα βρουμε στην τιμη...θα ειμαι κουβαρντου.
Αλλα θελω καλη δουλεια ...ξηγημενη κι ομορφη.Να μην αφησουμε κανενα ιχνος ..να το σπρωξουμε το αμαξακι ..ωστε να παρω την αποζημιωση και να γλυτωσω και τα 1000.
Αντε βρε ..;) κιαν εισαι και ομορφοπαιδο θα παμε και για καφεδακι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στη δημόσια υπηρεσία που δούλευε η μητέρα μου, όποιος έχανε το αυτοκίνητό του έδινε μερικά χιλιάρικα στον κλητήρα, ο οποίος ήξερε όλον τον υπόκοσμο, κι αυτός τους το έβρισκε. Δηλαδή οι κλέφτες αυτοκινήτων χρησιμοποιούσαν μεσάζοντα. Όλα αυτά από τα τέλη της δεκαετίας του '70 παρακαλώ. Αλλά ο Παντελής κορυφή...

XRISTOS71

Member
Αντε ρε Παντελακη και εφαγα τον τοπο να σε βρω.Ουτε οι υδραυλικοι δεν κανουν τοσα μεροκαματα.
Εχω παρει πολυ καλες συστασεις για σενα απο εμπιστο ατομο.
Και μην ανησυχεις θα τα βρουμε στην τιμη...θα ειμαι κουβαρντου.
Αλλα θελω καλη δουλεια ...ξηγημενη κι ομορφη.Να μην αφησουμε κανενα ιχνος ..να το σπρωξουμε το αμαξακι ..ωστε να παρω την αποζημιωση και να γλυτωσω και τα 1000.
Αντε βρε ..;) κιαν εισαι και ομορφοπαιδο θα παμε και για καφεδακι.
Κατι πού ρωταγες πρίν , Ναι πήγαιναν μεταμφιεσμένοι η εξ αποστασεως με τηλέφωνο αλλά με οπτική επαφή .Μιλάμε για γατια οι δίδιμοι αλλά τους έκατσε ανάδρομος και τωρα είπαμε κελί 33

οσο αφορά τον Παντελή θα τα βρούμε σιγουρα στο οικονομικό
αλλά στο τελευταιό κολλάμε......... στόν καφέ !!! Δεν είμαι ωραίος και δεν θα θες να τον πιούμε ,αλλά αν εσυ θες να σου στείλω το λεβεντόπαιδο τον Αρίστο που ειναι νεος και όμορφος και νεος στην δουλειά και θα περάσετε ζαχαρη ;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στη δημόσια υπηρεσία που δούλευε η μητέρα μου, όποιος έχανε το αυτοκίνητό του έδινε μερικά χιλιάρικα στον κλητήρα, ο οποίος ήξερε όλον τον υπόκοσμο, κι αυτός τους το έβρισκε. Δηλαδή οι κλέφτες αυτοκινήτων χρησιμοποιούσαν μεσάζοντα. Όλα αυτά από τα τέλη της δεκαετίας του '70 παρακαλώ. Αλλά ο Παντελής κορυφή...
Αυτο ειναι καλη κατασταση!Τουλαχιστον θα ξαναπαρεις το βιος σου και απο εμπιστο ανθρωπο χωρις να εχεις φοβο μη σε κοροιδεψουν:D

Κατι πού ρωταγες πρίν , Ναι πήγαιναν μεταμφιεσμένοι η εξ αποστασεως με τηλέφωνο αλλά με οπτική επαφή .Μιλάμε για γατια οι δίδιμοι αλλά τους έκατσε ανάδρομος και τωρα είπαμε κελί 33

οσο αφορά τον Παντελή θα τα βρούμε σιγουρα στο οικονομικό
αλλά στο τελευταιό κολλάμε......... στόν καφέ !!! Δεν είμαι ωραίος και δεν θα θες να τον πιούμε ,αλλά αν εσυ θες να σου στείλω το λεβεντόπαιδο τον Αρίστο που ειναι νεος και όμορφος και νεος στην δουλειά και θα περάσετε ζαχαρη ;)
Deal!
Αλλα μη μου στειλεις κανεναν ασχετο και μου χαλασει τη δουλεια.
Αλλα αν ειναι ομορφουλης μπρε...χαλαλι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα