• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Κλείστε φθηνές διακοπές στην Ελλάδα μέσω του εξωτερικού

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και εγώ αυτή την απορία έχω γιατί όσο και αν ψάχνω μόνο κάτι ενοικιαζόμενα βρίσκω και καλά ευκαιρία. Tι γίνεται όμως σε πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες; Να πούμε ένα παράδειγμα, το Daios Cove στον Αγ. Νικόλαο μπορούμε να το βρούμε κάπου στο 1/3 ή στο 1/2 της τιμής που το δίνουν εδώ;

mourohavlos

Member
Από πρακτορεία εξωτερικού μπορεί κανείς να βρεί πολύ φθηνά πακέτα διακοπών για Ελλάδα (ειδικά off-season), όχι μεμονωνένα ξενοδοχεία.

Kyev

New Member
Από πρακτορεία εξωτερικού μπορεί κανείς να βρεί πολύ φθηνά πακέτα διακοπών για Ελλάδα (ειδικά off-season), όχι μεμονωνένα ξενοδοχεία.
Καλημέρα μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ορισμένα σάιτ @mourohavlos

Last edited:

fotast

Member
Τα πακέτα περιέχουν και αεροπορικά εισιτήρια;Και ημιδιατροφή;

Kyev

New Member
Καλησπέρα. Τώρα ξέρετε εάν ισχύουν αυτά τα σάιτ για να κλείσουμε οικονομικά πακέτα διακοπών από Ελλάδα; Μήπως γνωρίζετε και κάποια άλλα;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Ναι, ισχύουν. Πριν από πολλά χρόνια είχα κλείσει ξενοδοχείο στη Χαλκιδική πολύ φτηνά, και για τους γονείς μου κλπ. άλλες δύο–τρεις φορές… Οι τιμές που πετυχαίνεις μέσα από τέτοια πακέτα, σε σύγκριση με αυτές που σου δίνουν αν πας ως ιδιώτης, τότε ήταν μέρα με τη νύχτα. Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης, δεν ξέρω αν μπορείς να κλείσεις πακέτο (πτήσεις + μεταφορά + διαμονή) ενώ είσαι κάτοικος Ελλάδας – θέλει ψάξιμο.

Θυμάμαι, το είχα ψάξει για πλάκα και μου έβγαινε πιο φτηνά να πάω Γερμανία και από εκεί να πετάξω με πακέτο για Ρόδο (αεροπορικά από Βερολίνο, ξενοδοχείο + διαμονή με διατροφή), παρά να το κλείσω μόνος μου από Θεσσαλονίκη ή με ελληνικό πρακτορείο… (φυσικά δεν το έκανα). Αλλά μιλάμε για άλλες εποχές, άλλες τιμές.
Εκείνη την περίοδο, είχαμε πάει μέσω Γερμανίας (από Θεσσαλονίκη) με γερμανικό πρακτορείο στο Μεξικό, για δύο εβδομάδες All Inclusive στην Playa del Carmen, και το πακέτο είχε 999 ευρώ το άτομο (14 διανυκτερεύσεις)… Από τότε, βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά, υποθέτω.

Και υπάρχει και μια παγίδα: Πέρυσι είχα κλείσει ξενοδοχείο στην Αυστρία (μόνο διαμονή και φαγητό). Ξαφνικά, τρεις μήνες πριν το ταξίδι, έσκασε μήνυμα ότι η εταιρεία μέσω της οποίας το είχαμε κλείσει (η FTI) μπήκε σε καθεστώς χρεοκοπίας. Ήμουν τυχερός γιατί είχα πληρώσει μόνο την προκαταβολή, οπότε έχασα περίπου 250 ευρώ. Άλλοι όμως την πάτησαν άσχημα, γιατί είχαν πληρώσει ολόκληρο το ποσό και φυσικά τα έχασαν όλα.

Ακόμα θεωρητικά υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι πίσω μετά την εκκαθάριση, ( 0,001% πιθανότητες). Στη Γερμανία υπάρχει ένα ταμείο που καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις, αλλά μόνο αν έχεις κλείσει πακέτο – δηλαδή πτήσεις + μεταφορά + διαμονή. Από τότε δεν ξαναέκλεισα έτσι… (παρ’ όλο που μένω Γερμανία).

Τώρα, πόσο πιθανό είναι να "σκάσει" κανόνι; Δεν ξέρω. Και αν δεν είσαι μέσα στον χώρο, δύσκολα μπορείς να το ξέρεις...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
. Ήμουν τυχερός γιατί είχα πληρώσει μόνο την προκαταβολή, οπότε έχασα περίπου 250 ευρώ. Άλλοι όμως την πάτησαν άσχημα, γιατί είχαν πληρώσει ολόκληρο το ποσό και φυσικά τα έχασαν όλα.
Αν πλήρωσες με καρτα, κάνεις chargeback και μετά η τράπεζα κάνει τα υπόλοιπα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.704
Νεότερο μέλος
Κατερίνα123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom