Κλείσε από νωρίς τις χειμερινές σου διακοπές με -30% με Aegean

sgatz

Member
Μηνύματα
34
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι που θα ταξιδέψεις αυτό τον χειμώνα;

Με το early bird offer της Visa οι χειμερινές διακοπές σου έρχονται νωρίς!
Η AEGEAN μαζί με τη Visa σου προσφέρουν την ευκαιρία να κλείσεις από τώρα τις επόμενες στιγμές χαλάρωσής σου σε μαγευτικούς προορισμούς της Ευρώπης και όχι μόνο!

Κλείσε το εισιτήριό σου σήμερα με έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας την Visa κάρτα σου και τον εκπτωτικό κωδικό «VISAEARLYBIRD».

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ' επιστροφής από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού μεταξύ 01/11/2024 – 31/03/2025.

👉 Λήγει 22/07! Μην το χάσεις!

Πώς εξαργυρώνω τον εκπτωτικό κωδικό; Συμπλήρωσε τον κωδικό σου στο ειδικό πεδίο
«Εκπτωτικός Κωδικός» στην ενότητα «Αγορά εισιτηρίου» Όροι και προϋποθέσεις:
Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ' επιστροφής από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ναύλων Economy και Business class που θα πραγματοποιηθούν από 16/07/2024 έως και 22/07/2024 μέσω του aegeanair.com, olympicair.com και του AEGEAN app, για πτήσεις από 01/11/2024 έως και 31/03/2025 και μόνο όταν όλες οι πτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση είναι εντός των παραπάνω ημ/νιών. Η έκπτωση 30% θα εφαρμοστεί μόνο όταν ο κωδικός VISAEARLYBIRD εισαχθεί στο πεδίο "Εκπτωτικός Κωδικός" που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά εκπτωτικού κωδικού. Η έκπτωση θα ισχύει μόνο όταν η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας Visa. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών σε κάθε κράτηση είναι 9. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη μέσω της διαδικασίας κράτησης με τη χρήση Miles+Bonus μιλίων εξαργύρωσης. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων (μόνο όπου ο επίναυλος καυσίμων εφαρμόζεται). Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά Economy και Business class εισιτήρια. Η προσφορά λήγει 22/07/2024 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.512
Μηνύματα
897.835
Μέλη
39.217
Νεότερο μέλος
Vaggelis19

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom