50 ευρώ πήρε η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μου επισύναψε και το χαρτί που έγραφε ότι αν δεχθώ κλήση δέχομαι να τους πληρώσω το ποσό αυτό.Η κλήση είναι 169 και μου έχουν βάλει αντίγραφο της για να δικαιολογήσουν το ποσό που τράβηξαν...Το θέμα είναι δεν ξέρω αν είναι καλό ότι έχουν γράψει λάθος την διεύθυνση μου και δεν πρόκειται να μου έρθει πότε η κλήση..Αν είναι να παραγράφεται αν δεν παραδωθεί τότε οκ αν όμως μου έρθει μετά από χρόνια στην εφορία θα κλαίω..Η δική μου εμπειρία από παραβάσεις στην Ιταλία το 2012 και 2013 ήταν η εξής: Πρόστιμα για είσοδο σε απαγορευμένη ζώνη ιστορικού κέντρου για λίγα μέτρα (Ρώμη και Μιλάνο) και υπέρβαση ορίου ταχύτητας. Όλα τα πρόστιμα πληρώθηκαν αυτόματα από την πιστωτική μας κάρτα, χωρίς εξτρά χρεώσεις διαμεσολάβησης της εταιρείας ενοικίασης.
Δεν ρωτηθήκαμε για τίποτα, μας τράβηξαν άμεσα τα χρήματα από την πιστωτική και λάβαμε και ένα email από την εταιρεία που μας εξηγούσε ότι η χρέωση ήταν το πρόστιμο.
Ίσως δηλαδή τα 50 E που πλήρωσες να ήταν το τελικό πρόστιμο. Δεν ξέρω εάν έλαβες ήδη email από την εταιρεία ενοικίασης.