Ιταλία Κλήση/πρόστιμο από Ιταλία

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
Μια απορία να εκφράσω. Πώς άνοιξε η μπάρα των διοδίων αφού η κάρτα δεν χρεώθηκε με το αντίτιμο που έπρεπε να πληρώσετε;;
Η μπάρα ήταν ανοιχτή και περνούσαν όλα τα αμάξια απλά σταματούσαν λίγο και έβγαζαν την κάρτα.
Τώρα τι να πω και εγώ την ίδια απορία έχω. Πρώτη φορά με αυτοκίνητο στο εξωτερικό την πατήσαμε.
Εντομεταξύ είμαστε και από Κρήτη που ούτε λόγος για διόδια για να έχουμε και κάποια επαφή.

nick07

Member
Η μπάρα ήταν ανοιχτή και περνούσαν όλα τα αμάξια απλά σταματούσαν λίγο και έβγαζαν την κάρτα.
Τώρα τι να πω και εγώ την ίδια απορία έχω. Πρώτη φορά με αυτοκίνητο στο εξωτερικό την πατήσαμε.
Εντομεταξύ είμαστε και από Κρήτη που ούτε λόγος για διόδια για να έχουμε και κάποια επαφή.
Κανονικα θα πρεπει να συνεννοηθείτε με το rent a car που σας μισθωσε το οχημα και μεσω αυτου να πληρωσετε το προστιμο. Εξαλλου φανταζομαι το προστιμο εκδιδεται στο οχημα και οχι απευθειας στον οδηγο.

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλησπέρα, περιπου το ιδιο παθαμε και εμεις τον Απριλιο. Οι μπραρες ήταν όλες ανοιχτες. Ρωτήσαμε στο γραφείο που καναμε την ενοικιαση και μας είπαν να πάμε σε ένα μεγαλο σταθμό διοδιων εξω απο το Μιλανο πριν το αεροδρομιο στο Μπεργκαμο και να ρωτήσουμε σε καποιον υπάλληλο. Οι υπάλληλοι ολοι ήταν ασχετοι , κανεις δεν ήξερε τι πρεπει να κάνουμε. Μας ειπαν να μπουμε στο autostrade Italia και να το πληρωσουμε με τα στοιχεια απο την καρτα. Μαλλον για να μας ξεφορτωθουν γιατι δεν γινόταν. Τελικα επικοινωνησα με φιλο μου Ιταλο και μου ειπε οτι συνηθως πηγαινουν και στο γραφειο ενοικιασεων και τελικα θα χρεωσουν αυτοι την καρτα. Ολα αυτα ομως μπορει και μετα απο 6-8 μηνες. Ακομη δεν έχει γινει κάτι. Εμεις εχουμε νοικιασει πολλες φορες αμαξι στην Ιταλια, πρωτη φορα όμως ετυχε οι μπαρες να ειναι ανοιχτες και δεν ξερω το λογο δεν περασε η καρτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom