Ιταλία Κλήση/πρόστιμο από Ιταλία

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μίλησες με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος έλεγες ότι θα την πλήρωνε άμεσα??
Παρόμοια εμπειρία είχα από Ισπανία. Η κλήση ήρθε στο σπίτι μετά από ένα τρίμηνο περίπου.
Mίλησα, μετά απο καποια φαση με απεφευγε, ελεγε οτι ειναι στο νοσοκομειο κλπ...στο μεταξυ η αστυνομια του bergamo σε απαντηση μου ειπε να μην πληρωσω αυτη, αλλά να περιμενω αλλη στο ονομα μου...οποτε μετα καπου χαθηκε η επικοινωνια μας!
Τριμηνο απο την παραβαση ή απο την στιγμη που ενημερωθηκες απο την εταιρια?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Mίλησα, μετά απο καποια φαση με απεφευγε, ελεγε οτι ειναι στο νοσοκομειο κλπ...στο μεταξυ η αστυνομια του bergamo σε απαντηση μου ειπε να μην πληρωσω αυτη, αλλά να περιμενω αλλη στο ονομα μου...οποτε μετα καπου χαθηκε η επικοινωνια μας!
Τριμηνο απο την παραβαση ή απο την στιγμη που ενημερωθηκες απο την εταιρια?

Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ακρίβεια γιατί πέρασε ένας χρόνος, το τρίμηνο το έγραψα από την ημερομηνία της κλήσης. Νομίζω όμως ότι η εταιρία με ενημέρωσε μετά από μια εβδομάδα περίπου.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ακρίβεια γιατί πέρασε ένας χρόνος, το τρίμηνο το έγραψα από την ημερομηνία της κλήσης. Νομίζω όμως ότι η εταιρία με ενημέρωσε μετά από μια εβδομάδα περίπου.
Μάλιστα!
Εχω την εντυπωση οτι παιζει να εχει χαθει η κληση μου...
Εμενα η παράβαση σημειωθηκε τον Μαιο, η εταιρεια με ενημέρωσε οτι έδωσε τα στοιχεια μου τελος Αυγουστου κ απο τοτε αναμενω

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μάλιστα!
Εμενα η παράβαση σημειωθηκε τον Μαιο, η εταιρεια με ενημέρωσε οτι έδωσε τα στοιχεια μου τελος Αυγουστου κ απο τοτε αναμενω

Στο μέιλ που σου έστειλε η εταιρεία με την κλήση, τσέκαρες ότι τα όλα στοιχεία σου ( όνομα, διεύθυνση κλπ.) είναι σωστά??

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μάλιστα, τί να πω. Αν η διεύθυνση σου υπάρχει και αλλού, να πήγε αλλού.
Eστειλα ενα μειλ στην δημοτικη τους αστυνομια, ας ελπίσουμε οτι θα βγαλω ακρη...ο Ιταλος παντως με το δωμάτιο δυσκολα θα ξαναφανει να πληρωσει!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μάλιστα!
Για παράβαση που είχα κάνει Ιούλιο (με δικό μου όχημα), έλαβα κλήση το χειμώνα

cosafiv

Member
σε Μιλανο και Βερονα που ειχα για εισοδο σε περιοχη μονιμων κατοικων ,με νοικιασμενο, η hertz, χρεωσε απ,ευθειας την πιστωτικη μου καρτα και μου εστειλαν επιστολη -ενημερωση...

eleni16

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λίμνη Κομο
Καλησπέρα σας.
Είχα ταξιδέψει Κόμο τον Μάιο και τώρα μου ήρθε email από το rent a car ότι έχει έρθει ένα πρόστιμο για το αμάξι τις μέρες που το είχαμε.
Το πρόστιμο είναι για μη πληρωμή διοδιων.
Οργανισμός που έκοψε το πρόστιμο είναι ESSEDIESSE SOCIETA DI SERVIZI DE FIRENZE, και μου είπαν ότι το πρόστιμο θα έρθει στην διεύθυνση που έχουμε δηλώσει. Το θέμα είναι ότι έχουμε μετακομίσει και θα πρέπει να έρθει το πρόστιμο σε διαφορετική διεύθυνση. Με ενημέρωσαν από το rent a car ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την αρχή που έκοψε το πρόστιμο για να γίνει η αλλαγή στην διεύθυνση αλλά δεν μου λένε που ακριβώς πρέπει να απευθυνθώ. Το μόνο που βρήκα στο ίντερνετ που ταιριάζει είναι το autostrade Italia, χωρίς βέβαια να ξέρω αν είναι το σωστό. Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχη περίπτωση που θα μπορούσε να μου πει πού μπορώ να απευθυνθώ;

Παρακαλώ να μην μείνετε στο γεγονός ότι δεν πληρώθηκαν τα διόδια. Περάσαμε έβαλα την κάρτα μου και απλά δεν την πήρε απ' ότι κατάλαβα. Μάλλον έπρεπε να είχαμε περάσει από εκεί που είχε κάποιον υπάλληλο να πληρώσουμε και όχι από το αυτόματο.

cosafiv

Member
Καλησπέρα σας.
Είχα ταξιδέψει Κόμο τον Μάιο και τώρα μου ήρθε email από το rent a car ότι έχει έρθει ένα πρόστιμο για το αμάξι τις μέρες που το είχαμε.
Οργανισμός που έκοψε το πρόστιμο είναι ESSEDIESSE SOCIETA DI SERVIZI DE FIRENZE, και μου είπαν ότι το πρόστιμο θα έρθει στην διεύθυνση που έχουμε δηλώσει. Το θέμα είναι ότι έχουμε μετακομίσει και θα πρέπει να έρθει το πρόστιμο σε διαφορετική διεύθυνση. Με ενημέρωσαν από το rent a car ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την αρχή που έκοψε το πρόστιμο για να γίνει η αλλαγή στην διεύθυνση αλλά δεν μου λένε που ακριβώς πρέπει να απευθυνθώ. Το μόνο που βρήκα στο ίντερνετ που ταιριάζει είναι το autostrade Italia, χωρίς βέβαια να ξέρω αν είναι το σωστό. Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχη περίπτωση που θα μπορούσε να μου πει πού μπορώ να απευθυνθώ;

Παρακαλώ να μην μείνετε στο γεγονός ότι δεν πληρώθηκαν τα διόδια. Περάσαμε έβαλα την κάρτα μου και απλά δεν την πήρε απ' ότι κατάλαβα. Μάλλον έπρεπε να είχαμε περάσει από εκεί που είχε κάποιον υπάλληλο να πληρώσουμε και όχι από το αυτόματο.
το δικο μου προστιμο, οταν ειχα νοικιασει,το πληρωσε η Herz και με χρεωσε στην καρτα που ειχα δωσει, οταν νοικιασα το αυτοκινητο,οποτε δεν ασχοληθηκα καθολου...
μου εστειλε στην διευθυνση που ειχα δηλωσει την ενημερωση της χρεωσης,
το δικο μου προστιμο ηταν επειδη ειχα μπει σε ζωνη, που ηταν για μονιμους κατοικους, αλλα που να το ξερω εγω...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλησπέρα σας.

Μια απορία να εκφράσω. Πώς άνοιξε η μπάρα των διοδίων αφού η κάρτα δεν χρεώθηκε με το αντίτιμο που έπρεπε να πληρώσετε;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom