gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν μπορώ να φανταστώ πλεκτάνη μεταξύ εταιρείας και μαφιόζων !
τι, δεν εχεις νετφλιξ?!!!!!Δεν μπορώ να φανταστώ πλεκτάνη μεταξύ εταιρείας και μαφιόζων !
Κάτι μου θυμίζει το σήμα πάνω αριστερά του εγγράφου....Θα πρέπει όμως να το ελέγξω αν όντως είναι αυτό που σκέφτομαι. Θα σου πω αύριο το πρωί.Γεια στην παρέα ... έλαβα την παρακάτω "κλήση" από την Ιταλία (Σικελία) που ήμουν πέρυσι με το Ι.Χ. μου. Πρόκειται για παραβίαση ορίου ταχύτητας (πήγαινα με 112km/h ενώ το όριο ήταν 90km/h) ... ενώ όλοι οι ιταλοί πέρναγαν δίπλα μου σαν τρελοί ... όσοι έχουν πάει Σικελία το γνωρίζουν καλά !
Να διευκρινίσω ότι έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με αυτ/το στο εξωτερικό και σέβομαι τα πάντα !
...ωστόσο ΔΕΝ είναι το θέμα μου να μην πληρώσω .. αλλά το αν είναι γνήσιο το έγγραφο που έλαβα ή από κανέναν μαφιόζο ... Για Σικελία μιλάμε ! Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να επιβεβαιώνει το γνήσιο ενός τέτοιου εγγράφου ? Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο ? Με όλους αυτούς τους απατεώνες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα ! View attachment 393858
Πως φαίνεται η γκαζιαρα οδηγός....Κάτι μου θυμίζει το σήμα πάνω αριστερά του εγγράφου....Θα πρέπει όμως να το ελέγξω αν όντως είναι αυτό που σκέφτομαι. Θα σου πω αύριο το πρωί.
Σε ευχαριστώ ... μήπως αυτό ?--> Comune di Rocca Imperiale - Home Page (Διοίκηση Δημοτικής Αστυνομίας: Rocca Imperiale)Κάτι μου θυμίζει το σήμα πάνω αριστερά του εγγράφου....Θα πρέπει όμως να το ελέγξω αν όντως είναι αυτό που σκέφτομαι. Θα σου πω αύριο το πρωί.
ok έχεις δίκιο ... ίσως την κλήση την άρπαξα στη διαδρομή για Σικελία αφού βγήκα/μπήκα από Μπάρι ...καταρχην δεν εχει καμμια σχεση το εγγραφο με Σικελια. κ απορω που αναφερεται.
ΟΧΙ δεν κατάλαβες σωστά ! ... Ακριβώς το αντίθετο ... Το γράφω και στο αρχικό μου post. ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ... Το πληρώνω αρκεί το έγγραφο να είναι γνήσιο και αυτό προσπαθώ να εξακριβώσω.Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι ξέρεις που και πότε έχεις κάνει την παράβαση ! Άρα το πρόβλημα είναι το ποσό που πρέπει να πληρωθεί και όχι η γνησιότητα του εγγράφου.
για να το εξακριβώσεις (έπρεπε να το είχες κάνει) πάρε τηλέφωνο στο αναγραφόμενο νούμερο για να διαπιστώσεις την γνησιότητα. έχει γλώσσες επιλογής και ιταλικά και αγγλικά, μπορείς να μιλήσεις και με εκπρόσωπο. σε ώρες γραφείου Ιταλίας.ΟΧΙ δεν κατάλαβες σωστά ! ... Ακριβώς το αντίθετο ... Το γράφω και στο αρχικό μου post. ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ... Το πληρώνω αρκεί το έγγραφο να είναι γνήσιο και αυτό προσπαθώ να εξακριβώσω.
αμφιβαλω αν ειναι οπως πρεπει λογω παραπλανητικου email. αυτο φαινεται να εχει τα στοιχεια σου σωστα αλλα η δεν εχεις ποσταρει ολο το εγγραφο η δεν ειναι σωστο. πρεπει να εχει οδηγιες πως να στειλεις την αντιθεση σου σε σωστο email βεβαια. φαινεται καποια ιδιωτικη εταιρεια εχει αναλαβει την εισπραξη του ποσου. που θα φτασουν δεν μπορω να ξερω, δηλ αν θα φτασουν ως την ΔΟΥ σου. αν φτασουν εκει το ποσο θα εχει παει σιγουρα στα υψη τοτε. ρωτα ενα δικηγορο.ΟΧΙ δεν κατάλαβες σωστά ! ... Ακριβώς το αντίθετο ... Το γράφω και στο αρχικό μου post. ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ... Το πληρώνω αρκεί το έγγραφο να είναι γνήσιο και αυτό προσπαθώ να εξακριβώσω.
οχι. η βεβαιωση παραβασεων ειναι παντοτε εργο της Αστυνομιας. εστω κ απο το γραφειο, γι αυτο αλλωστε εχεις παντα το νομικο δικαιωμα ενστασης. αν λες για αγορα, ενοικιαση μηχανηματων ναι. το ιδιο κ η εισπραξη.είχε γίνει σάλος για τα autovelox πριν χρόνια. τελικά τα διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρείες και δίνουν προμήθεια στους δήμους ...